Slzy od smíchu


Alena Blanářová

Humoristický román o tom, že zkusit se má všechno.

„Lidi, kteří ani v dospělosti netuší, čím se budou živit, se střílejí.“ To prohlásil Anežčin děda, když jí bylo šest, a ona na to konto zalezla do psí boudy a odmítala ji opustit.

Když pochopila, že si děda střílí z ní, vylezla. Jeho další moudra o tom, že cest, po kterých se člověk může v životě vydat, je nepočítaně a že za svá přání a touhy se vyplatí bojovat, si však vzala k srdci.

A tak děvčica z jihomoravské vísky zahájila svou spanilou jízdu za štěstím. I přes dobře míněné rady matky a babičky se z poslušné holky postupně stala nadšená chovatelka zvířat, ředitelka banky, majitelka svatební agentury, porodní bába jedenácti štěňat a matka dvou dětí. A také spisovatelka, jejíž optimistický, humorem nabitý příběh si teď můžete přečíst.

Více
229 Kč Doporučená cena
V prodeji

Křest knihy Slzy od smíchu

Křest knihy Slzy od smíchu
| Zprávy z redakce

Vydávání knih od domácích autorů má jednu velkou výhodu – na rozdíl od těch zahraničních si totiž můžeme užít jejich křty. A věřte nám, že to stojí za to!

Více informací

Detailní informace

Počet stran 168
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 09.05.2019
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,386 kg
Jazyk čeština
EAN 9788025341629
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Alena Blanářová

Alena Blanářová

Narodila se ve Valticích a vyrůstala v malé jihomoravské vesničce Milovice u Mikulova. Po ukončení studia na obchodní akademii pracovala devět let v bance, z  toho šest jako manažerka. Je vdaná a má dvě děti. Při první mateřské dovolené založila svatební agenturu a začala se věnovat chovatelství psů obřího plemene landseer. Při druhém dítěti se pustila do psaní povídek a na zahradu jejich rodinného domku v Mikulově přibyly lamy alpaky. Po úspěchu v literárních soutěžích v  psaní povídek napsala svou první knihu - humoristický román s autobiografickými prvky s  názvem Slzy od smíchu.

Zobrazit profil autora