Balada o ptácích a hadech


Suzanne Collinsová

Hunger Games se vracejí! Poznejte minulost Coriolanuse Snowa.

Pohánějí ho ambice. Soupeření ho žene kupředu. Ale za moc se platí.

Je ráno v Den sklizně, který zahajuje desáté Hladové hry. Osmnáctiletý Coriolanus Snow se v Kapitolu připravuje na svou jedinou příležitost získat slávu jako trenér, jeho šance jsou však mizivé. Dostal ponižující úkol trénovat největšího outsidera, splátkyni z Dvanáctého kraje. V Aréně bude probíhat boj na život a na smrt. Mimo ni Coriolanus zahoří ke své splátkyni city... a stane před zásadním rozhodnutím: řídit se pravidly, nebo přežít?

Více
499 Kč Doporučená cena
V prodeji

Filmová Balada o ptácích a hadech

Filmová Balada o ptácích a hadech

Už jen dva měsíce zbývají do premiéry netrpělivě očekávané filmové verze Balady o ptácích a hadech, prequelu k dnes už kultovním Hunger Games. A co vás v kině čeká? Kromě Toma Blytha a Rachel Zegler v hlavních rolích zejména napínavý příběh plný krve, intrik, zrady, ale i lásky, nečekaných spojenectví a ještě nečekanějších zvratů. Taky už se nemůžete dočkat?

Více informací

Novinky k filmové Baladě o ptácích a hadech

Novinky k filmové Baladě o ptácích a hadech
| Aktuality

Když jsme se před třemi lety dozvěděli, že Suzanne Collinsová chystá prequel k Hunger Games, byli jsme štěstím bez sebe. A ačkoli jsme měli velká očekávání, Balada o ptácích a hadech je stoprocentně naplnila. A proto nás neskutečně nadchlo, když jsme se dozvěděli, že i tenhle příběh z Panemu se dočká své filmové verze, která by měla mít světovou premiéru už 17. listopadu 2023!

Více informací

Šťastné Hladové hry!

Šťastné Hladové hry!
| Knižní novinky

Vítejte zpět ve světě Hunger Games! Jste připraveni poznat minulost Coriolanuse Snowa?

Více informací

Detailní informace

Počet stran 504
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 17.09.2020
Formát 145x210 mm
Hmotnost 0,775 kg
Jazyk čeština
Řady Hunger Games
Původní název Untitled Panem Novel
Původní jazyk angličtina
Překladatel Zdík Dušek
EAN 9788025348147
Věk od 14
Edice HumbookTip
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Video

Recenze

Kulturní vložka - Balada o ptácích a hadech


„Pokud bych měl "Baladu o ptácích a hadech" doporučit, učinil bych tak bez sebemenších problémů. Na to, jak komplikované muselo být uchopení takto starého příběhu, byl příběh přirozený a nepůsobil dojmem "nuceného pokračovaní".“

Databazeknih.cz - Balada o ptácích a hadech


„Připravte se na pořádnou dávku intrik, manipulce, ale i souhru náhod a štěstí. Autorka z určitého úhlu pohledu opravdu vytvořila další Hunger Games...“

Autor

Suzanne Collinsová

Suzanne Collinsová

Americká spisovatelka je autorkou bestsellerových sérií Letopisy Podzemě a Hunger Games. Vystudovala obor dramatického psaní na New York University, nyní žije v Connecticutu se svým manželem a dvěma dětmi. Trilogie Hunger Games se od roku 2008, kdy vyšel první díl, držela přes pět let na žebříčku bestsellerů New York Times. Byla prodána do více než třiceti zemí, přeložena do více než padesáti jazyků a vznikla podle ní i úspěšná filmová série. Suzanne Collinsová se díky tomuto úspěchu dostala na seznam nejvlivnějších lidí, sestavovaný magazínem Time.

Zobrazit profil autora