HUNGER GAMES - Aréna smrti (speciální vydání)

1. díl


Suzanne Collinsová

Hunger games slaví deset let! Nové vydání s padesáti stranami bonusového materiálu.

Jmenuji se Katniss Everdeenová a posílají mne zemřít.

V troskách bývalé Severní Ameriky se rozkládá země Panem s nablýskaným hlavním městem Kapitolem a dvanácti okolními kraji.

Kapitol jim vládne krutou a tvrdou rukou. Poslušnost si udržuje kláním Hunger games - zvrácenou televizní reality show, ve které každoročně jedna dívka a jeden chlapec z každého kraje nedobrovolně bojují o život. Vítězství znamená slávu a bohatství. Prohra znamená jistou smrt.

Šestnáctiletá Katniss chce zachránit svou sestru, která byla vylosována, a nabídne svou účast dobrovolně. Dokáže přežít v divočině, když se všichni snaží o to, aby nespatřila další úsvit? Do hry o přežití se přidávají i lidskost a láska. Hunger games začínají…

První díl světového knižního bestselleru.

V této speciální edici připravené k desetiletému výročí vydání trilogie najdete přes padesát stránek exkluzivního materiálu. Mimo jiné rozhovor se Suzanne Collinsovou o vzniku Hunger Games.

Více
349 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 368
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 22.08.2019
Formát 140x210 mm
Hmotnost 0,451 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Řady Hunger Games
Původní název The Hunger Games
Původní jazyk angličtina
Překladatel Zdík Dušek
EAN 9788025343074
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor

Suzanne Collinsová

Suzanne Collinsová

Americká spisovatelka je autorkou bestsellerových sérií Letopisy Podzemě a Hunger Games. Vystudovala obor dramatického psaní na New York University, nyní žije v Connecticutu se svým manželem a dvěma dětmi. Trilogie Hunger Games se od roku 2008, kdy vyšel první díl, držela přes pět let na žebříčku bestsellerů New York Times. Byla prodána do více než třiceti zemí, přeložena do více než padesáti jazyků a vznikla podle ní i úspěšná filmová série. Suzanne Collinsová se díky tomuto úspěchu dostala na seznam nejvlivnějších lidí, sestavovaný magazínem Time.

Zobrazit profil autora