HUNGER GAMES – komplet (audiokniha)


Suzanne Collinsová

Kompletní trilogie na CD

Vítězství znamená slávu a bohatství. Prohra znamená jistou smrt. To jsou Hunger Games – Hladové hry.

Katniss chtěla jen zachránit život své sestře, která byla do této zvrácené reality show vylosována. Dobrovolně odchází zemřít, ale statečně bojuje o holý život a vyhrává. Nevzdává se. Bouří se. Vzdoruje. V nesvobodném světě kolem sebe vyvolává revoluci a staví se do jejího čela. Zvítězí nebo se stane jen loutkou v rukou někoho mocnějšího?

Zaposlouchejte se do příběhu o lásce a touze po přežití ve světě plném útlaku a nesvobody v jedinečném podání herečky Terezy Bebarové.

Audiokniha je ve formátu MP3.

Více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 0
Datum vydání 18.11.2014
Formát 140x125 mm
Hmotnost 0,096 kg
Jazyk čeština
Řady Hunger Games
Původní název HUNGER GAMES – omnibus 1.-3. díl, V9 – AUDIO
EAN 8594155756360
Věk od 0
Edice Audioknihy
Typ CD audio
Délka 34 hodin 59 minut

Autor

Suzanne Collinsová

Suzanne Collinsová

Americká spisovatelka je autorkou bestsellerových sérií Letopisy Podzemě a Hunger Games. Vystudovala obor dramatického psaní na New York University, nyní žije v Connecticutu se svým manželem a dvěma dětmi. Trilogie Hunger Games se od roku 2008, kdy vyšel první díl, držela přes pět let na žebříčku bestsellerů New York Times. Byla prodána do více než třiceti zemí, přeložena do více než padesáti jazyků a vznikla podle ní i úspěšná filmová série. Suzanne Collinsová se díky tomuto úspěchu dostala na seznam nejvlivnějších lidí, sestavovaný magazínem Time.

Zobrazit profil autora