Víš, že tě potřebuju?


Estelle Maskame

Láska nemá žádná pravidla. Druhý díl bestsellerové série, která v Británii obsadila pátou příčku nejlepších YA knih.

Eden už svého nevlastního bratra Tylera neviděla skoro rok. Ačkoliv svůj tajný vztah kvůli okolí ukončili, nemůže na něj zapomenout. Když pak nečekaně dostane od Tylera pozvání, aby s ním strávila léto v New Yorku, je nadšená.

Jenže za tu dobu se leccos změnilo. Ona je momentálně šťastná po boku svého přítele Deana a doufá, že i Tyler se posunul dál.

Jak dopadne jejich setkání ve sluncem rozpáleném New Yorku - městě, které nikdy nespí? Odolají pokušení, nebo dají svým citům volný průběh? Bude jejich láska dost silná na to, aby ustála zkoušku, která nebude jednoduchá?

DIMILY je zkratka tvořená z prvních písmen názvu prvního dílu trilogie Did I Mention I Love You? Autorka Estelle Maskame má obrovskou fanouškovskou základnu a její série se ve světě stala fenoménem. Ve Velké Británii se DIMILY trilogie zařadila do žebříčku pěti nejlepších young adult knih všech dob.

Více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 320
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 25.01.2018
Formát 135x203 mm
Hmotnost 0,366 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Řady DIMILY
Původní název Did I mention I Need You?
Původní jazyk angličtina
EAN 9788025335604
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor

Estelle Maskame

Estelle Maskame

Estelle Maskame pochází ze Skotska a s psaním začala už ve třinácti letech. V šestnácti dokončila svou první trilogii s názvem DIMILY (Did I Mention I Love You). Tu pak o rok později koupilo nakladatelství Black & White. Kolem Estelle se velmi rychle vytvořila obrovská fanouškovská základna, nejen proto, že svou tvorbu publikovala na sociální platformě Wattpad, ale také proto, že je velmi aktivní na sociálních sítích. Její trilogie se i díky tomu stala obrovským hitem po celém světě ještě před vydáním v knižní podobě.

Zobrazit profil autora