Víš, že tě miluju?


Estelle Maskame

První díl bestsellerové série, která se ve Velké Británii zařadila do žebříčku pěti nejlepších knih pro mládež všech dob.

Na léto v Kalifornii se Eden vůbec netěší. Má ho totiž strávit v nové rodině svého otce, kterého už tři roky neviděla. Prázdniny by měla prožít s třemi nevlastními bratry a novou „matkou“ – lidmi, které vůbec nezná a ani netouží poznat.

Na největší komunikační problémy naráží s Tylerem, nejstarším z bratrů. Nevyzná se v jeho divoké povaze, nemůže vystát jeho drzý pohled a ego vyšší než kopce v Beverly Hills. Pořád na něj ale někde naráží a čím víc poznává jeho svět nekonečných večírků a her, při kterých se porušují pravidla, tím víc ji zajímá. Začíná ztrácet hlavu pro lásku, která je zakázaná…

*DIMILY je zkratka tvořená z prvních písmen názvu prvního dílu trilogie Did I Mention I Love You? Autorka Estelle Maskameová má obrovskou fanouškovskou základnu a její série se ve světě stala fenoménem. Ve Velké Británii se DIMILY trilogie zařadila do žebříčku pěti nejlepších young adult knih všech dob.

Více
369 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 352
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 17.03.2022
Formát 135x203 mm
Hmotnost 0,392 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Řady DIMILY
Původní název Did I mention I Love You?
Původní jazyk angličtina
Překladatel Pavla Kubešová
EAN 9788025355800
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor

Estelle Maskame

Estelle Maskame

Estelle Maskame pochází ze Skotska a s psaním začala už ve třinácti letech. V šestnácti dokončila svou první trilogii s názvem DIMILY (Did I Mention I Love You). Tu pak o rok později koupilo nakladatelství Black & White. Kolem Estelle se velmi rychle vytvořila obrovská fanouškovská základna, nejen proto, že svou tvorbu publikovala na sociální platformě Wattpad, ale také proto, že je velmi aktivní na sociálních sítích. Její trilogie se i díky tomu stala obrovským hitem po celém světě ještě před vydáním v knižní podobě.

Zobrazit profil autora