Knihomolský diář

Rok v říši příběhů s @adelina_cte


Adéla Schneiderová

Vítej ve světě knih, kde jediným limitem je tvoje vlastní fantazie!

Vítej ve světě knih, kde jediným limitem je tvoje vlastní fantazie!

Jmenuju se Adelína a ráda se toulám nekonečným vesmírem knižních příběhů. Hravou formou jim vdechuju nový život, tvar či formu. Slova a věty v mých představách ožívají a mění se v obrazy, pocity, myšlenky…

Užij si spolu se mnou atmosféru více než padesáti young adult knih. Prostřednictvím ohromujících cosplay fotografií, citátů, zamyšlení nebo tipů na tvoření navštívíš magická místa, staneš se součástí snových světů, vesmírných dobrodružství, ale i svědkem nelítostných bitev a zákeřných intrik.

Stránky diáře jsou navrženy univerzálně a nabízí prostor nejen pro každodenní plánování, ale i knihomolské poznámky, myšlenky a nápady. Doufám, že se ti v něm bude hezky listovat, zapisovat a diářovat.

Pod instagramovým účtem @adelina_cte se ukrývá knižní influencerka, cosplayerka a make-up artistka Adéla Schneiderová. Na svém profilu sdílí nejen tipy a recenze na knihy, ale i každodenní radosti i trápení.

Díky svým originálním a vizuálně atraktivním příspěvkům patří mezi nejvýraznější tváře české bookstagramové scény. Její jedinečný styl na vás dýchne také z každé stránky tohoto autorského diáře, který vytvořila pro všechny milovníky young adult příběhů.

Více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Křest Knihomolského diáře

Křest Knihomolského diáře

Ve středu 25. října jsme ve Vin Café pokřtili Knihomolský diář Adély Schneiderové, kterou většina knižních nadšenců mnohem lépe zná pod přezdívkou @adelina_cte. Adelína při tvorbě diáře využila nejen svoji fantazii, kreativitu a nadšení pro svět knih, ale i své dovednosti cosplayerky a make-up artistky. Křest byl plný stejně nadšených čtenářek, bookstagramerů a cosplayerů, takže nebyla nouze o zábavu ani o zvídavé dotazy.

Více informací

Detailní informace

Žánr diář
Počet stran 160
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 12.10.2023
Formát 160x195 mm
Hmotnost 0,382 kg
Jazyk čeština
EAN 9788025364482
Věk od 13
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Adéla Schneiderová

Adéla Schneiderová

Pod instagramovým účtem @adelina_cte se ukrývá knižní influencerka, cosplayerka a make-up artistka Adéla Schneiderová. Na svém profilu sdílí nejen tipy a recenze na knihy, ale i každodenní radosti i trápení. Díky svým originálním a vizuálně atraktivním příspěvkům patří mezi nejvýraznější tváře české bookstagramové scény. Její jedinečný styl na vás dýchne také z každé stránky jejího autorského diáře, který vytvořila pro všechny milovníky young adult příběhů.

Zobrazit profil autora