Pod štítem magie


KayLynn Flandersová

Jen ona může zachránit rozpadající se království. Fantasy pro fanoušky hitu Kouzla rodu Thornů.

Hálendijské království má potíže. Prohrává válku na hranicích a proslýchá se, že brzy bude čelit ještě vražednější hrozbě. Princezna Jennesara by se ráda zapojila do bojů, otec s ní však má jiné plány. Jelikož, na rozdíl od svého prvorozeného bratra, postrádá magické schopnosti, král přislíbil její ruku princi sousední Turie – výměnou za zdroje, jež Hálendie potřebuje.

Cestou za snoubencem a do nového domova je však královská karavana přepadena a Jenna si uvědomuje, že zvěsti o novém nebezpečí nebyly přesné. Skutečnost je horší, než si kdo uměl představit. Dokáže odhalit děsivé tajemství dřív, než bude příliš pozdě pro ni i pro celé království?

Více
449 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Počet stran 384
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 02.02.2023
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,526 kg
Jazyk čeština
Původní název Shielded
Původní jazyk angličtina
Překladatel Zdík Dušek
EAN 9788025361832
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

KayLynn Flandersová

KayLynn Flandersová

KayLynn Flandersová vystudovala na Brigham Young University obor anglické literatury. Když zrovna nepíše, tráví čas volejbalem, četbou a cestováním. Žije se svou rodinou v Utahu a zastává názor, že nic není lepší než spontánní výlet bez dlouhých příprav. Pod štítem magie je její první román. Více informací najdete na adrese kaylynnflanders.com, případně na twitterovém účtu @kaylynnflanders.

Zobrazit profil autora