Čteme sami – Pohádky z Kouzelného palouku


Lenka Hoštičková

Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!

V lipové aleji, za malými dvířky, je ukrytý Kouzelný palouk. Na něm stojí lípa a v ní bydlí víly Hojilka, Spinkalka, Pořádnička, Učilka a Mlsalka. Zajímá tě, jak vyřešily záhadu slané kaše nebo jak si poradily s nezvanou návštěvou? Tak se honem pusť do čtení.

Pohádky doplněné krásnými ilustracemi jsou přizpůsobeny čtenářským schopnostem začínajících čtenářů. Jednoduchý text a větší velikost písma jim usnadní první samostatné pokusy o čtení.

Více
199 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr pohádka
Počet stran 56
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 06.05.2021
Formát 170x220 mm
Hmotnost 0,285 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Daniela Skalová
Řady Čteme sami
EAN 9788025351109
Věk od 6
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Video

Recenze

kritiky.cz - Pohádky z Kouzelného palouku


...Hledáte první čtení pro své děti či vnoučata? Jste učitelka v první třídě základní školy a vyučujete genetickou metodu čtení? Tak právě vám je určena kniha Pohádky z Kouzelného palouku, jejíž autorkou je Lenka Hoštičková a vydalo ji nakladatelství Fragment. ...

Lenkapilcher.cz - Pohádky z Kouzelného palouku


...Kniha je naprosto báječná a čte se velmi dobře. Je psaná velkými písmeny. Pohádky rozhodně potěší všechny malé holčičky, které milují víly a jejich svět a nejen je. Ilustrace Daniely Skalové se k textu hodí, jsou opravdu milé....

kultura21.cz - Pohádky z Kouzelného palouku


...Pokud máte doma dětí, které mají rády víly a chcete je přimět ke čtení, je tato kniha určitě správnou volbou!...

Autor

Lenka Hoštičková

Lenka Hoštičková

Lenka Hoštičková pracuje jako asistentka pedagoga na základní škole a současně studuje. V budoucnu by se chtěla věnovat speciální pedagogice. Má ráda hudbu a procházky v přírodě. Bydlí v Úvalech, má dvě dcery. Od dětství taky velmi ráda čte. Víly z Kouzelného palouku původně napsala pro své dcery a psaní ji moc bavilo. Aby pohádky mohly potěšit i další děti, nabídla je nakladatelství Fragment.

Zobrazit profil autora