Neskutečně trapný život Lottie Brooksové


Katie Kirbyová

Buď sama sebou, i když to není vždycky terno! Zábavný deník ze života jedné trhlé holky.

Lottie Brooksové je jedenáct a tři čtvrtě a její život už oficiálně nestojí za nic. Na druhý stupeň nastupuje bez kamarádů, úžasných vlnitých vlasů a s hrudníkem příliš plochým na to, aby vůbec nosila podprsenku. Možná by se měla na všechno vykašlat a po boku svých křečků Profesora Barnabáše Kvíkala a Kuličky III. raději upadnout do hibernace.

Sledujte, jak se Lottie popere s nástrahami dospívání, a nejen s nimi. O trapasy a humor nebude nouze, všechno však nakonec dobře dopadne. Nebo snad ne?!

Více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 384
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 02.09.2021
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,595 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Katie Kirbyová
Číslo dílu 1
Původní název The Reinvention of Lottie Brooks
Původní jazyk angličtina
Překladatel Adriana Pavliková
EAN 9788025352687
Věk od 10
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Katie Kirbyová

Katie Kirbyová

Katie Kirbyová je spisovatelka a ilustrátorka, která žije u moře v Hove s manželem, dvěma dětmi a psem Sashou. Vystudovala marketing a potom, co strávila několik let prací v různých mediálních agenturách v Londýně, které v podstatě obnášely vysedávání po nóbl barech a předstírání, že ví, o čem mluví, se stala dvojnásobnou matkou a začala psát blog „Hurrah for Gin“ o tom, jak je to všechno nefér. Mnoho lidí říkalo, že její smysl pro humor je hloupý a nevyzrálý, takže se teď pokouší psát příběhy pro děti. Neskutečně trapný život Lottie Brooksové je jejím prvním románem. Katie má ráda gin, králíky, zbytečné promýšlení věcí, vůni prádelen a Monster Munch. Nerada prohrává v deskových hrách a píše o sobě ve třetí osobě.

Zobrazit profil autora