Čteme sami – Matěj a ztracená písmenka


Lenka Hoštičková

Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!

Přestože Matěj chodí už do druhé třídy, číst se mu moc nechce. Když dostane za úkol napsat o knížce, kterou četl, rozzlobí se a začne házet knihy po zemi. Hned nato se stane zvláštní věc – zmizí všechna písmenka z celé domácnosti. Nejsou v knížkách, časopisech… nikde. Naštěstí se objeví skřítek Počteníčko, který Matějovi poradí, co udělat, aby to napravil.

Pohádkový příběh doplněný krásnými ilustracemi je přizpůsobený čtenářským schopnostem začínajících čtenářů. Jednoduchý text a větší velikost písma jim usnadní první samostatné pokusy o čtení.

Více
249 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr pohádka
Počet stran 64
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 25.04.2024
Formát 170x220 mm
Hmotnost 0,308 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Lucia Derčalíková
Řady Čteme sami
EAN 9788025367346
Věk od 6
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Lenka Hoštičková

Lenka Hoštičková

Lenka Hoštičková pracuje jako asistentka pedagoga na základní škole a současně studuje. V budoucnu by se chtěla věnovat speciální pedagogice. Má ráda hudbu a procházky v přírodě. Bydlí v Úvalech, má dvě dcery. Od dětství taky velmi ráda čte. Víly z Kouzelného palouku původně napsala pro své dcery a psaní ji moc bavilo. Aby pohádky mohly potěšit i další děti, nabídla je nakladatelství Fragment.

Zobrazit profil autora