Čteme sami - Pohádkový kalendář


Jana Burešová

Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!

Víte, jak se jmenují měsíce v roce a jak jdou za sebou? Dokážete je přiřadit k jaru, létu, podzimu a zimě? Pokud ne, díky našemu pohádkovému kalendáři se to snadno naučíte. Co měsíc, to jedna pohádka.

Čemu se divil mladý srnec? Proč byla sněženka nedočkavá? Co se přihodilo, že byly jahůdky smutné? Dokázala vlaštovka Dita před odletem do teplých krajin spočítat, jestli žádná vlaštovka nechybí?

Pusťte se do čtení a všechno se dozvíte!

Pohádky doplněné krásnými ilustracemi jsou přizpůsobeny čtenářským schopnostem začínajících čtenářů. Jednoduchý text a větší velikost písma jim usnadní první samostatné pokusy o čtení.

Více
229 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr pohádka
Počet stran 56
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 03.11.2022
Formát 170x220 mm
Hmotnost 0,283 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Zuzana Korčáková
Řady Čteme sami
EAN 9788025361061
Věk od 6
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Jana Burešová

Jana Burešová

Jana Burešová žije v Kladně s manželem a třemi dětmi. Mezi autory knih pro děti se zařadila v roce 2018, kdy vyšla její první kniha. Její tvorba baví i vzdělává. Při psaní autorka čerpá ze svých zálib, často úzce spojených s přírodou. Květinové pohádky jsou v pořadí její pátou knihou a navazují na Stromové pohádky a Bylinkové pohádky.

Zobrazit profil autora