Estelle Maskame


Estelle Maskame pochází ze Skotska a s psaním začala už ve třinácti letech. V šestnácti dokončila svou první trilogii s názvem DIMILY (Did I Mention I Love You). Tu pak o rok později koupilo nakladatelství Black & White. Kolem Estelle se velmi rychle vytvořila obrovská fanouškovská základna, nejen proto, že svou tvorbu publikovala na sociální platformě Wattpad, ale také proto, že je velmi aktivní na sociálních sítích. Její trilogie se i díky tomu stala obrovským hitem po celém světě ještě před vydáním v knižní podobě.

Související akce a aktuality:

Estelle se vrací

Estelle se vrací
Máme skvělou zprávu pro všechny fanynky romantických příběhů od mladé skotské autorky Estelle Maskame. Tento týden u nás vychází první díl její nejnovější série. Po odbočce k vážnějším, více heavy contemporary standalonům se Estelle vrací ke své osvědčené klasice – klasické romantické trilogii.

DIMILY slaví 10 let

DIMILY slaví 10 let
Letos v létě je to přesně 10 let od chvíle, kdy Estelle Maskame, tehdy třináctiletá, začala na Wattpadu psát svou sérii DIMILY. A ať už si o téhle sérii myslíte cokoli, rozhodně nám ukázala dvě věci – že se na Wattpadu rodí i úspěšné knihy a že hvězdnou kariéru spisovatele můžete začít i coby náctiletí.