Někdo jako ty


Estelle Maskame

První díl návykové trilogie od autorky bestsellerové série DIMILY

Šestnáctiletá Mila žije v L.A. s mámou a tátou, slavným filmovým hercem. Když před premiérou jeho nového trháku vyvolá rozruch po celém městě, rozhodnou se ji rodiče uklidit přes tři tisíce kilometrů daleko k její tetě a dědovi do Tennessee. Mila z toho není nadšená a záhy po příjezdu se pohádá s Blakem, synem starostky Nashvillu. Ten také moc dobře ví, co obnáší život s veřejně známým rodičem, takže toho mají možná společného víc, než si chtějí přiznat.

Více
369 Kč Doporučená cena
V prodeji

Estelle se vrací

Estelle se vrací

Máme skvělou zprávu pro všechny fanynky romantických příběhů od mladé skotské autorky Estelle Maskame. Tento týden u nás vychází první díl její nejnovější série. Po odbočce k vážnějším, více heavy contemporary standalonům se Estelle vrací ke své osvědčené klasice – klasické romantické trilogii.

Více informací

Další tituly ze série "Někdo jako..."

Detailní informace

Žánr YA romantika
Počet stran 288
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 24.03.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,319 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Sarah Whittaker
Číslo dílu 1
Původní název Becoming Mila
Původní jazyk angličtina
Překladatel Pavla Kubešová
EAN 9788025356456
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor

Estelle Maskame

Estelle Maskame

Estelle Maskame pochází ze Skotska a s psaním začala už ve třinácti letech. V šestnácti dokončila svou první trilogii s názvem DIMILY (Did I Mention I Love You). Tu pak o rok později koupilo nakladatelství Black & White. Kolem Estelle se velmi rychle vytvořila obrovská fanouškovská základna, nejen proto, že svou tvorbu publikovala na sociální platformě Wattpad, ale také proto, že je velmi aktivní na sociálních sítích. Její trilogie se i díky tomu stala obrovským hitem po celém světě ještě před vydáním v knižní podobě.

Zobrazit profil autora