Šťastné a krvavé Vánoce

Případy pro W + W


Robin Stevensová

i Připravujeme

Dívčí detektivní klub řeší pátý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie.

Daisy a Hazel se vypravily na vánoční prázdniny do zasněženého univerzitního městečka Cambridge. Těší se na křivolaké uličky, útulné knihovny a čajovny plné dobrot. V útrobách studentských kolejí však číhá nebezpečí. Jen dva dny před Vánocemi tu dojde k hrůzostrašné krvavé nehodě, ze které se však nakonec vyklube úkladná vražda.

Detektivní duo Wellsová a Wongová tentokrát bude měřit síly nejen s hrstkou otravných dospěláků, ale i s konkurenčním detektivním klubem. Zachovají si i tak chladnou hlavu a břitký úsudek? Podaří se jim odhalit pachatele dřív, než bude po Vánocích?

Více
399 Kč Doporučená cena
Vychází 21.05.2024

Detailní informace

Počet stran 384
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 23.05.2024
Formát 130x200 mm
Jazyk čeština
Ilustrátor Nina Tara
Číslo dílu 5
Původní název Mistletoe And Murder
Původní jazyk angličtina
Překladatel Alžběta Ambrožová
EAN 9788025367834
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Robin Stevensová

Robin Stevensová

Robin Stevensová se narodila v Kalifornii, ale ve třech letech se přestěhovala s rodiči do Oxfordu v Anglii. Než se stala autorkou detektivních románů na plný úvazek, pracovala v knihkupectví a jako redaktorka v nakladatelství Egmont. Svůj první román Zločin slečnám nesluší (Případy pro W + W) sice napsala kvůli soutěži National Novel Writing Month, ovšem agentuře ho neposlala. Autorčinu práci na detektivkách ovlivnila také slavná Agatha Christie.

Zobrazit profil autora