Šťastné a krvavé Vánoce

Případy pro W + W


Robin Stevensová

Dívčí detektivní klub řeší pátý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie.

Daisy a Hazel se vypravily na vánoční prázdniny do zasněženého univerzitního městečka Cambridge. Těší se na křivolaké uličky, útulné knihovny a čajovny plné dobrot. V útrobách studentských kolejí však číhá nebezpečí. Jen dva dny před Vánocemi tu dojde k hrůzostrašné krvavé nehodě, ze které se však nakonec vyklube úkladná vražda.

Detektivní duo Wellsová a Wongová tentokrát bude měřit síly nejen s hrstkou otravných dospěláků, ale i s konkurenčním detektivním klubem. Zachovají si i tak chladnou hlavu a břitký úsudek? Podaří se jim odhalit pachatele dřív, než bude po Vánocích?

Více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 384
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 03.03.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,53 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Nina Tara
Číslo dílu 5
Původní název Mistletoe And Murder
Původní jazyk angličtina
Překladatel Alžběta Ambrožová
EAN 9788025355725
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Robin Stevensová

Robin Stevensová

Robin Stevensová se narodila v Kalifornii, ale ve třech letech se přestěhovala s rodiči do Oxfordu v Anglii. Než se stala autorkou detektivních románů na plný úvazek, pracovala v knihkupectví a jako redaktorka v nakladatelství Egmont. Svůj první román Zločin slečnám nesluší (Případy pro W + W) sice napsala kvůli soutěži National Novel Writing Month, ovšem agentuře ho neposlala. Autorčinu práci na detektivkách ovlivnila také slavná Agatha Christie.

Zobrazit profil autora