Hravý průvodce Prahou - Královská cesta


Iva Petřinová

Vydejte se po stopách českých králů! Od autorů bestselleru Hravý průvodce Prahou.

Vydejte se do míst, kudy procházeli čeští králové!

Korunovace nového panovníka byla vždy výjimečnou událostí. Pro nastupující krále bylo důležité ukázat sílu svého majestátu a řádně se představit lidu. Korunovační cesta proto byla skvělou příležitostí, jak demonstrovat své výjimečné postavení a moc.

Po stopách králů se nyní vydejte i vy. Během osmi vycházek projdete od Prašné brány, Celetnou ulicí na Staroměstské náměstí a odtud dál Karlovou ulicí, přes Karlův most, Nerudovou ulicí až na Pražský hrad. Seznámíte se se zajímavými pamětihodnostmi, průběhem korunovace a dalšími událostmi, které s Královskou cestou souvisí. Nechybí ani řada pověstí a také úkoly a kvízy pro děti!

Více
369 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 208
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 12.10.2023
Formát 160x230 mm
Hmotnost 0,423 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Vojtěch Šeda
EAN 9788025364475
Věk od 6
Typ Kniha
Vazba měkké desky z kartonu

Autor

Iva Petřinová

Iva Petřinová

Vystudovala cestovní ruch na Vysoké škole obchodní a od té doby pracuje jako průvodkyně. V současné době se věnuje průvodcování po Praze zaměřenému především na tematické vycházky pro děti. Z toho čerpá inspiraci pro články publikované na blogu, v několika časopisech a v knižní prvotině Hravý průvodce Prahou. Ráda beseduje s žáky při vzdělávacích programech přímo ve školách.

Zobrazit profil autora