Hraju, abych žil 4 – Inferno


Dmitrij Rus

Největší zločiny a zvěrstva je třeba ztrestat! 4. díl jedné z nejúspěšnějších sérií žánru LitRPG.

Látka, z níž je utkána realita, praská ve švech. Na bránu Kremlu už klepou gnollští vyjednavači a do herních avatarů se stěhují duše polozapomenutých starodávných bohů. Vesmír se mění v souladu se spontánními touhami a přáními hráčů, a v Jiném světě se rodí Inferno. Dimenze obývaná arcidémony a pány pekel, jejichž úkolem bude ztrestat ty největší zločiny a zvěrstva.

Na Glebových bedrech leží nelehké břímě. Jako vůdce klanu i celé aliance by měl splatit dluh vůči bohům a připravit se na nadcházející bitvu o Velechrám. Může odmítnout svého potenciálního spojence? Neměl by nabídnout pomocnou ruku tomu, kdo se dostal do úzkých, a při té příležitosti opanovat část unikátního, nikomu nepatřícího území?

Lávou zalité pláně Inferna se brzy začnou otřásat pod nohama pochodujících šiků, těžkých útočných golemů a tisíců všemožných petů, mountů a familiárů.

Více
349 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 264
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 23.07.2020
Formát 135x203 mm
Hmotnost 0,426 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 4
Původní název Igrať, čtoby žiť. Kniga 4. Inferno
Původní jazyk ruština
Překladatel Václav Štefek
EAN 9788025346723
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Dmitrij Rus

Dmitrij Rus

Pod pseudonymem Dmitrij Rus se skrývá ruský spisovatel, který je původním vzděláním matematik a informatik. Od dětství rád četl a navštěvoval knihovny, ve 13 letech měl přečtené všechny knihy z oddělení pro děti a mládež a přestoupil do oddělení pro dospělé čtenáře. Posledních osmnáct let svého života prožil v zahraničí, převážně na Východě a v Asii. Zájem o literaturu a profesionální zájem o počítačové hry skloubil ve své tvorbě a stal se jedním ze světově nejznámějších autorů žánru LitRPG. Jeho sedmidílná série Hraju, abych žil z něho udělala bestselerového autora. V současné době žije Dmitrij Rus v Moskvě.

Zobrazit profil autora