Hraju, abych žil 6 – Válka


Dmitrij Rus

Bitva o Velechrám jde do finále! 6. díl jedné z nejúspěšnějších sérií žánru LitRPG.

Magické plameny běsní, ocelové čepele mečů se taví. Ohlušující akordy bitvy o Velechrám přecházejí do velkolepého finále. Dokonce i bohové se pustili do pranice jako nějací neotesaní plebejci. Látka, z níž je utkána realita, praská ve švech a příšery z Jiného světa začínají prolévat krev v ulicích měst na planetě Zemi.

Co má v téhle situaci dělat Gleb? Zatvrdit se a zmasakrovat všechny nepřátele? Zabrat si pro sebe opuštěné hrady a nikomu nepatřící lokace? Vrhnout se na pomoc ženě, která za něj položila život? Nebo se pokusit rozbít jackpot a najít cestu domů, na Zemi?

Více
369 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 264
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 02.12.2021
Formát 135x203 mm
Hmotnost 0,429 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 6
Původní název Igrať, čtoby žiť. Kniga 6. Vojna.
Původní jazyk ruština
Překladatel Václav Štefek
EAN 9788025354094
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Dmitrij Rus

Dmitrij Rus

Pod pseudonymem Dmitrij Rus se skrývá ruský spisovatel, který je původním vzděláním matematik a informatik. Od dětství rád četl a navštěvoval knihovny, ve 13 letech měl přečtené všechny knihy z oddělení pro děti a mládež a přestoupil do oddělení pro dospělé čtenáře. Posledních osmnáct let svého života prožil v zahraničí, převážně na Východě a v Asii. Zájem o literaturu a profesionální zájem o počítačové hry skloubil ve své tvorbě a stal se jedním ze světově nejznámějších autorů žánru LitRPG. Jeho sedmidílná série Hraju, abych žil z něho udělala bestselerového autora. V současné době žije Dmitrij Rus v Moskvě.

Zobrazit profil autora