Hravý průvodce Českem I.


Iva Petřinová

24 jedinečně ilustrovaných výletů od autorů oceněného bestselleru Hravý průvodce Prahou

Čekají vás prázdniny nebo volný víkend? Tak nazujte toulavé boty a objevujte spolu se svými dětmi krásy naší vlasti! S tímto hravým průvodcem se z každého výletu stane nezapomenutelný zážitek. Poznáte kraj blanických rytířů, půvaby Šumavy nebo největší skalní město v Evropě. Vydáte se údolím Vydry, do magického ráje poustevníků, za zkamenělou pohádkou, do českého Betléma či za bohem Radegastem. A během putování vás čeká spousta zajímavostí, pověstí, úkolů i kvízů!

Více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Hravý průvodce Českem

Hravý průvodce Českem

Prodlužující se dny a teplé víkendy lákají k výletům do přírody. Je nám jasné, že po dvou letech nejrůznějších lockdownů a uzávěr spousta z vás okamžitě zamíří za hranice, ale pro ty, kteří dávají přednost českým, moravským a slezským luhům a hájům, tu máme skvělého pomocníka – Hravého průvodce Českem.

Více informací

Další tituly ze série "Hravý průvodce Českem"

Detailní informace

Počet stran 208
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 12.05.2022
Formát 167x239 mm
Hmotnost 0,5 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Vojtěch Šeda
Číslo dílu 1
EAN 9788025357590
Věk od 6
Typ Kniha
Vazba měkké desky z kartonu

Video

Autor

Iva Petřinová

Iva Petřinová

Vystudovala cestovní ruch na Vysoké škole obchodní a od té doby pracuje jako průvodkyně. V současné době se věnuje průvodcování po Praze zaměřenému především na tematické vycházky pro děti. Z toho čerpá inspiraci pro články publikované na blogu, v několika časopisech a v knižní prvotině Hravý průvodce Prahou. Ráda beseduje s žáky při vzdělávacích programech přímo ve školách.

Zobrazit profil autora