Drahý Aarone


Mariana Zapata

Láska mezi řádky. Slow burn hit od autorky romantických bestsellerů.

„Drahý Aarone, jmenuju se Ruby Santosová a přidělili mi tě přes nadaci Pomoc vojákům.“ Ruby přesně ví, do čeho jde, když se přihlásí jako dobrovolnice pro dopisování s vojákem v zámoří. Pokyny jsou jednoduché: jeden dopis nebo e-mail týdně po dobu jeho nasazení. Jasné jako facka. Není to poprvé, co si takhle s nějakým vojákem píše. Co by ji tak asi mohlo překvapit? Jedna drobnost by tu možná byla: to, že se do něj zamiluje až po uši.

Více
449 Kč Doporučená cena
V prodeji

Ruby a Aaron

Ruby a Aaron

O tom, že Mariana Zapata umí psát perfektní slow burn romantiku, jsme se přesvědčili už v jejích předchozích románech. Stejně jako o tom, že jí vytvořené páry jsou pro sebe jako stvořené – jen jim většinou trvá dost dlouho, než si to uvědomí. Ať už jde o Sal a Kultiho, Gaby a Sašu, Jasmine a Ivana nebo Vanessu a Aidena, tihle všichni začínali vzájemnou antipatií, než si uvědomili, že k sobě patří. Ruby a Aaron jsou v téhle společnosti trochu výjimka – ale o to víc si vývoj jejich vztahu užíváme.

Více informací

Detailní informace

Počet stran 456
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 27.04.2023
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,493 kg
Jazyk čeština
Původní název Dear Aaron
Původní jazyk angličtina
Překladatel Romana Bičíková
EAN 9788025362396
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Recenze

knihazaknihou.cz - Drahý Aarone


„Autorčin čtivý styl psaní se nezapře ani tentokrát a její pomalý rozjezd je opět natahován až do krajních mezí. Vaše zvědavost tak sílí s každou další přečtenou stránkou a nic na to nemění fakt, že dějová osa je lehce předvídatelná. Této autorce zkrátka funguje vše, na co sáhne a romantika v jejím podání je potěchou pro oko i pro duši.“

Autor

Mariana Zapata

Mariana Zapata

Mariana Zapata je bestsellerovou autorkou New York Times a USA Today a v roce 2016 dosáhla sedmého místa na žebříčku nejprodávanějších autorů na Amazonu. Její knížky jsou plné romantiky, ale také ostrého humoru a silných slov. Své první literární pokusy spáchala už v dětství a na internetu dodnes někde existuje stránka s její boy band fanfiction. Mariana žije v malém městečku jménem Pagosa Springs v Coloradu se svým manželem a nejlepším přítelem Chrisem Letchfordem a jejich dvěma dogami, Dorianem a Kaiserem. Když nepředstírá, že píše, čte si sci-fi, steam punk nebo historické romance. 

Zobrazit profil autora