Zápisky z Rosewoodu – Navždy princezna


Connie Glynnová

Podaří se trojici přátel znovu setkat? Strhující finále princeznovské série.

Ellie Wolfsonová je vzpurná princezna, která přestala skrývat svou pravou identitu. Lottie Pumpkinová je její dvojnice a přeje si, aby mohla princeznu ochránit před nebezpečím, které jí hrozí od leviatánů. Jamie je Elliin osobní strážce, který přísahal, že bude princeznu vždycky chránit. Teď ale záhadně zmizel a do Rosewood Hall se vrátila pouze Lottie.

Podaří se trojici přátel znovu setkat? Jakou cenu za to zaplatí? Koruna je v ohrožení a v sázce toho ještě nikdy nebylo víc...

Více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 264
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 10.11.2022
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,482 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 5
Původní název Rosewood Chronicles - Princess Ever After
Původní jazyk angličtina
Překladatel Pavla Kubešová
EAN 9788025361580
Věk od 13
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Connie Glynnová

Connie Glynnová

Connie Glynnová se narodila v Anglii. S pomocí své maminky, která seděla za psacím strojem, napsala svou první povídku už v šesti letech. Od útlého věku také ráda hrála divadlo a navštěvovala hodiny herectví. Vášeň pro příběhy ji nikdy neopustila. Při studiu na univerzitě zahájila svůj veleúspěšný kanál na YouTube s názvem Noodlerella (pojmenovaný podle jejího oblíbeného jídla, noodle = těstoviny, a nejmilejší Disneyho princezny, Cinderella = Popelka). Zde Connie vloguje o svých vášních, které zahrnují komiksy, kreslené filmy, parodie, video hry, cosplay a další roztomilosti.

Zobrazit profil autora