Zápisky z Rosewoodu – Ztracená princezna


Connie Glynnová

Ellie, Lottie a James prchají před nebezpečnými Leviatány až na druhý konec světa!

Princezna Ellie je rebelka skrývající svou pravou identitu. Lottie je její dvojnice, která místo ní vystupuje na veřejnosti a chrání ji před zvědavým zájmem veřejnosti. Jamie je princeznin osobní strážce, odhodlaný chránit ji za každou cenu. Všichni společně se snaží uniknout Leviatánům, nepřátelské skupině, která jde po princezně.

Ve snaze dostat se od nich co nejdál odjedou na sesterskou pobočku Rosewoodské školy až v dalekém Japonsku. Brzy se ale ukáže, že ani tam nejsou v bezpečí. Jedinou útěchou je zjištění, že i zde existuje tajná skupinka studentů zvaná Banshee, která proti Leviatánům také bojuje. Tajemství, která společně odhalí, změní jejich životy. Navždy!

Více
369 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 288
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 17.03.2022
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,506 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 3
Původní název The Rosewood Chronicles - The Lost Princess
Původní jazyk angličtina
Překladatel Pavla Kubešová
EAN 9788025355770
Věk od 13
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Connie Glynnová

Connie Glynnová

Connie Glynnová se narodila v Anglii. S pomocí své maminky, která seděla za psacím strojem, napsala svou první povídku už v šesti letech. Od útlého věku také ráda hrála divadlo a navštěvovala hodiny herectví. Vášeň pro příběhy ji nikdy neopustila. Při studiu na univerzitě zahájila svůj veleúspěšný kanál na YouTube s názvem Noodlerella (pojmenovaný podle jejího oblíbeného jídla, noodle = těstoviny, a nejmilejší Disneyho princezny, Cinderella = Popelka). Zde Connie vloguje o svých vášních, které zahrnují komiksy, kreslené filmy, parodie, video hry, cosplay a další roztomilosti.

Zobrazit profil autora