Zápisky z Rosewoodu - Princezna v utajení


Connie Glynnová

Vstupte do vzrušujícího světa večírků, politiky a zlých princezen

Která holka by se nechtěla alespoň na chvíli stát princeznou? Lottie Pumpkinová o tom ve svých představách snila mnohokrát. Pak ji osud svede do jednoho pokoje v internátní škole Rosewood s Ellií Wolfovou. Princeznou, která touží po pravém opaku – být úplně obyčejnou holkou. Zdá se, že splnit si své sny nebude nic složitého. Stačí si vyměnit role a je to!

Lottie se ocitá v nablýskaném a okouzlujícím světě aristokracie, který je však ve skutečnosti plný tajností, intrik a zrady. Za každou cenu musí ochránit tajemství své kamarádky, ale studium ve škole, blížící se ples v království Maradovia i tajemný kluk jménem Jamie ji přivedou ke zjištění, že šťastné konce jsou vyhrazeny pro pohádky, nikoli pro skutečný život…

Vzrušující svět večírků, politiky a zlých princezen, to je první kniha v úplně nové sérii Zápisky z Rosewoodu.

Více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 336
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 17.03.2022
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,564 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název The Rosewood Chronicles: Undercover Princess
Původní jazyk angličtina
Překladatel Pavla Kubešová
EAN 9788025355794
Věk od 13
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Video

Autor

Connie Glynnová

Connie Glynnová

Connie Glynnová se narodila v Anglii. S pomocí své maminky, která seděla za psacím strojem, napsala svou první povídku už v šesti letech. Od útlého věku také ráda hrála divadlo a navštěvovala hodiny herectví. Vášeň pro příběhy ji nikdy neopustila. Při studiu na univerzitě zahájila svůj veleúspěšný kanál na YouTube s názvem Noodlerella (pojmenovaný podle jejího oblíbeného jídla, noodle = těstoviny, a nejmilejší Disneyho princezny, Cinderella = Popelka). Zde Connie vloguje o svých vášních, které zahrnují komiksy, kreslené filmy, parodie, video hry, cosplay a další roztomilosti.

Zobrazit profil autora