Alea - dívka moře: Volání z hlubin


Tanya Stewnerová

První díl bestsellerového příběhu o velkém dobrodružství a výjimečném přátelství.

První díl bestsellerového příběhu o velkém dobrodružství a výjimečném přátelství.

Dobrodružství, výjimečné přátelství a tajemství ukryté v hlubinách moře!

Alea odjakživa miluje vodu. Zároveň z ní má ale velký respekt. Trpí totiž vzácnou nemocí a kontakt s ledovou vodou by jí mohl způsobit smrt. Alespoň tak to prý řekla její adoptivní matce žena, která ji nechala jako malé děvčátko na pláži, a pak navždy zmizela.

Jednoho dne Aleina pěstounka vážně onemocní a dívka začne pátrat po své biologické matce. V přístavu se seznámí s partou dětí, které si říkají Alfa cru. I když ví, že riskuje život, přijme pozvání na jejich starou jachtu a vyrazí s nimi na moře. Pak ale přijde bouře a ledová vlna smete Aleu pod hladinu. Všechno je najednou jinak…

Více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 288
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 16.09.2021
Formát 145x210 mm
Hmotnost 0,456 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název Alea Aquarius 1. Der Ruf des Wassers
Původní jazyk němčina
Překladatel Lucie Simonová
EAN 9788025353172
Věk od 10
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Tanya Stewnerová

Tanya Stewnerová

Tanya Stewnerová se narodila v německém Wuppertalu a se psaním příběhů začala již ve svých deseti letech. Po maturitě studovala nejprve překladatelství, nakonec se ale rozhodla pro studia anglistiky, germanistiky a literárních věd. Několik let žila v Londýně, kde absolvovala i praxi v nakladatelství a kde také začala pracovat na svém prvním románu. Je autorkou dětské série Lili Větroplaška a fantasy série Alea – dívka moře. V současné době se Tanya věnuje psaní nejen dětských knih, ale i románů pro mládež a pro dospělé.

Zobrazit profil autora