Světlo v plameni


Jennifer L. Armentroutová

Zachránit ji může jen ten, koho měla zabít. Druhý díl série Žár těla a ohně.

Pravda o Seřině plánu vyšla najevo a narušila křehkou důvěru mezi ní a Nyktem. Teď musí udělat všechno, aby zničila Kolise, falešného krále bohů. Nyktos má ale svůj vlastní plán a Sera si nemůže dovolit zamilovat se do zmučeného prvotního boha smrti. Vzpomínek na jejich společnou rozkoš se ale nelze jen tak zbavit. Když je oba Kolis povolá ke svému dvoru, objeví se zcela nové riziko. Prvotní síla života v Seře roste a bez Nyktovy lásky své povznesení nepřežije. Čas se krátí. Jak pro ni, tak pro celé říše.

Více
549 Kč Doporučená cena
V prodeji

Citáty ze Světla v plameni

Citáty ze Světla v plameni
|

Dlouze se rozepisovat o Jennifer L. Armentroutové a obsahu její další knihy by podle nás bylo ztrátou času, a tak jsme místo opisování anotace a vyzdvihování autorčiných spisovatelských schopností připravili malou ochutnávku těch nejzajímavějších citátů.

Více informací

Další tituly ze série "Žár těla a ohně"

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Počet stran 656
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 06.11.2023
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,847 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Původní název A Light in the Flame - Flesh and Fire Book 2
Původní jazyk angličtina
EAN 9788025365687
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Jennifer L. Armentroutová

Jennifer L. Armentroutová

Jednička v žebříčku New York Times a mezinárodně nejlépe prodávaná autorka žije v Shepherdstownu v Západní Virginii. Když není Jennifer hluboce zabraná do psaní, ráda čte, sleduje opravdu špatné filmy o zombících a předstírá, že píše. O dráze spisovatelky začala snít v hodinách algebry, během nichž většinou psala krátké povídky… což vysvětluje její žalostné známky z matematiky. Jennifer píše knihy pro mladé dospělé, v nichž se věnuje nadpřirozenu, science fiction, fantasy i současným tématům. Mimořádně úspěšná je její sága Z krve a popela a navazující řada Žár těla a ohně. Jako J. Lynn vydala romantickou sérii Počkám na tebe. Lásku a erotiku spojuje také její trilogie o bratrech Gambleových zahrnující knihy Svědek v pokušení, Hráč v pokušení a Ochránce v pokušení.

Zobrazit profil autora