Udržitelně zamilovaná


Chantal Schreiberová

Udržet si přátele, lásku a sebevědomí může být pěkný oříšek. Stejně tak jako provozovat rodinný bezobalový obchod.

Jsou prázdniny a Zoe by si měla užívat volna. I když jí ještě nebylo patnáct, zaskakuje za matku v rodinném bezobalovém obchodě a veganském bistru. Nedávný rozchod s Milem nepříjemně naboural její sebevědomí, takže možnost zašít se za pultem vlastně vítá. Možná, že kdyby je táta před lety neopustil, cítila by se dnes lépe. Neschovávala by své ženské přednosti do obřích triček a nemrhala svým úžasným hlasem ve sboru.

Nové zkušenosti naštěstí přinášejí i nové přátele. A těm jde především o Zoe samotnou. Nebo ne? Podrží ji ve chvílích, když to začne jít s rodinným obchůdkem z kopce? Vystřihne si pěvecké sólo před opravdovým publikem? A najde novou lásku?

Více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

O knize Udržitelně zamilovaná

O knize Udržitelně zamilovaná

V dubnu jsme vydali knížku, která je podle nás skvělé prázdninové čtení, a tak bychom vám ji teď rádi připomněli. Jmenuje se Udržitelně zamilovaná a svoje hlavní dvě témata – eko-život a teen romantiku – naznačuje už v názvu. Nabízí toho ale mnohem víc, a proto jsme se rozhodli stručně shrnout alespoň pár základních témat, která na vás při čtení téhle milé letní jednohubky čekají.

Více informací

Detailní informace

Počet stran 224
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 21.04.2022
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,281 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Anke Koopmann
Původní název Nachhaltig verliebt
Původní jazyk němčina
Překladatel Martina Brčáková
EAN 9788025357170
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená