Mega komplikované lásky Lottie Brooksové


Katie Kirbyová

Prázdniny, moře, první polibek… a rovnátka. To se může stát jenom Lottie Brooksové! Třetí díl zábavného deníku ze života jedné trhlé holky.

Věci, které mi totálně ruinují život:

1) Mám toho nejodpornějšího bráchu na celém světě.

2) Dostanu rovnátka, zrovna když mě čeká první polibek.

3) Máma dělá k večeři pastýřský koláč. Ble.

Konečně přišlo léto a Lottie má velké plány – sjíždět Instagram, snít o svojí mega velké lásce Danielovi a opalovat se u bazénu na rodinné dovolené ve Francii.

Pak ale potká Antoina, a nová láska je na světě. Co na tom, že je dělí jazyková bariéra, když tenhle týpek vypadá tak dobře!

Více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 432
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 12.10.2023
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,592 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 3
Původní název The Mega-Complicated Crushes of Lottie Brooks
Původní jazyk angličtina
Překladatel Adriana Pavliková
EAN 9788025365090
Věk od 10
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Katie Kirbyová

Katie Kirbyová

Katie Kirbyová je spisovatelka a ilustrátorka, která žije u moře v Hove s manželem, dvěma dětmi a psem Sashou. Vystudovala marketing a potom, co strávila několik let prací v různých mediálních agenturách v Londýně, které v podstatě obnášely vysedávání po nóbl barech a předstírání, že ví, o čem mluví, se stala dvojnásobnou matkou a začala psát blog „Hurrah for Gin“ o tom, jak je to všechno nefér. Mnoho lidí říkalo, že její smysl pro humor je hloupý a nevyzrálý, takže se teď pokouší psát příběhy pro děti. Neskutečně trapný život Lottie Brooksové je jejím prvním románem. Katie má ráda gin, králíky, zbytečné promýšlení věcí, vůni prádelen a Monster Munch. Nerada prohrává v deskových hrách a píše o sobě ve třetí osobě.

Zobrazit profil autora