Čteme sami - genetická metoda - Pohádky kocoura Šikuly


Jitka Saniová

Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedeností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!

Vydejte se za dobrodružstvím s kocourem Šikulou a jeho kamarády. Poznáte zlomyslného skřítka Nezbedu, dozvíte se, za co šel na maškarní beránek Filda, nebo zjistíte, jak deštník Artík zachránil Šikulu před nebezpečnou zmijí.

Krátké pohádky s krásnými ilustracemi jsou přizpůsobeny začínajícím čtenářů, kteří se učí číst genetickou metodou. Celý text knihy je vytištěn velkými písmeny a jednoduché věty usnadňují první samostatné pokusy o čtení.

Více
199 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr pohádka
Počet stran 56
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 22.08.2019
Formát 170x220 mm
Hmotnost 0,303 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Jaroslava Fišerová
EAN 9788025342992
Věk od 6
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Jitka Saniová

Jitka Saniová

Česká spisovatelka Jitka Saniová žije v Pardubicích. Nejprve přispívala do dětských, ženských a ezoterických časopisů. Poté se začala věnovat psaní knih pohádek, fantasy a romantických příběhů pro dívky a ženy. V této knize spojila dvě největší lásky – kočky a psaní pohádek. Miluje zvířata a přírodu. Ráda pomáhá s jejich ochranou. Adoptovala kočičku z útulku. Ve volném čase se věnuje focení, astrologii a spirituálním tématům.

Zobrazit profil autora