Čteme sami - genetická metoda – Jak se chtěl čaroděj stát kouzelníkem


Lenka Hoštičková

Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!

Kvído se na prázdniny ani trochu netěší. Rodiče ho zapsali do prázdninové školy pro čaroděje a čarodějnice, kde se má učit, jak škodit lidem. Kvído však nechce být čaroděj, ale kouzelník jako jeho dědeček, a kouzly pomáhat. Kvídova spolužačka Frída si přeje to samé. Stanou se z nich čarodějové, nebo kouzelníci?

Vyprávění doplněné krásnými ilustracemi je přizpůsobeno začínajícím čtenářům, kteří se učí číst genetickou metodou. Text knihy je vytištěn velkými písmeny a jednoduché věty usnadňují první samostatné pokusy o čtení.

Více
229 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr pohádka
Počet stran 64
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 25.10.2021
Formát 170x220 mm
Hmotnost 0,264 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Miroslav Vostrý
EAN 9788025354582
Věk od 6
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Video

Recenze

Lenkapilcher.cz - Jak se chtěl čaroděj stát kouzelníkem


...Kniha se mně moc líbila. Je rozdělena na 9 krátkých kapitol a je doplněna krásnými obrázky Mirka Vostrého, které se k příběhu hodí. Od této autorky jsem četla již druhou knihu a musím říci, že se mně líbí její styl psaní a určitě se těším na její další počin....

Autor

Lenka Hoštičková

Lenka Hoštičková

Lenka Hoštičková pracuje jako asistentka pedagoga na základní škole a současně studuje. V budoucnu by se chtěla věnovat speciální pedagogice. Má ráda hudbu a procházky v přírodě. Bydlí v Úvalech, má dvě dcery. Od dětství taky velmi ráda čte. Víly z Kouzelného palouku původně napsala pro své dcery a psaní ji moc bavilo. Aby pohádky mohly potěšit i další děti, nabídla je nakladatelství Fragment.

Zobrazit profil autora