Čteme sami – genetická metoda - Pohádky z Kouzelného palouku


Lenka Hoštičková

Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!

V lipové aleji, za malými dvířky, je ukrytý Kouzelný palouk. Na něm stojí lípa a v ní bydlí víly Hojilka, Spinkalka, Pořádnička, Učilka a Mlsalka. Zajímá tě, jak vyřešily záhadu slané kaše nebo jak si poradily s nezvanou návštěvou? Tak se honem pusť do čtení.

Pohádkový příběh doprovázený krásnými ilustracemi je přizpůsoben začínajícím čtenářům, kteří se učí číst genetickou metodou. Text knihy je vytištěn velkými písmeny a jednoduché věty usnadňují první samostatné pokusy o čtení.

Více
199 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr pohádka
Počet stran 56
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 07.10.2021
Formát 170x220 mm
Hmotnost 0,289 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Daniela Skalová
EAN 9788025353288
Věk od 6
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Video

Autor

Lenka Hoštičková

Lenka Hoštičková

Lenka Hoštičková pracuje jako asistentka pedagoga na základní škole a současně studuje. V budoucnu by se chtěla věnovat speciální pedagogice. Má ráda hudbu a procházky v přírodě. Bydlí v Úvalech, má dvě dcery. Od dětství taky velmi ráda čte. Víly z Kouzelného palouku původně napsala pro své dcery a psaní ji moc bavilo. Aby pohádky mohly potěšit i další děti, nabídla je nakladatelství Fragment.

Zobrazit profil autora