Tři temné koruny


Kendare Blake

První díl temné fantasy série plné vášní a intrik.

Na ostrově Fennbrinu se v každé generaci rodí trojčata – tři královny, rovnocenné dědičky trůnu. Mirabella ovládá živly. Lusknutím prstů dokáže přivolat dusivé plameny nebo prudkou bouři. Katharina může pozřít nejprudší jedy, aniž by ji zabolelo břicho. Arsinoe umí vykouzlit nejrudější růži a zkrotit i ty nejkrvežíznivější šelmy. Každá z nich je jedinečná, ale jen ta nejlepší může získat korunu.

V den jejich šestnáctin proto začíná souboj. Nebude mít vítěze ani poražené. Hrát se totiž bude na život a na smrt…

Více
349 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Počet stran 424
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 14.02.2019
Formát 145x210 mm
Hmotnost 0,693 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Překladatel Alžběta Kalinová
EAN 9788025340516
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Recenze

Booktowndotblog.wordpress.com - Tři temné koruny


„Jste sice hozeni přímo do děje bez jakékoliv backstory, ale v dobrém slova smyslu. Největší perlou zápletky je ukončení knihy, které bylo fakt strhující! Posledních 100 stran jsem četla se zatajeným dechem. A poslední věta knihy? Potřebuji další díl!“

Autor

Kendare Blake

Kendare Blake

Kendare Blake vydala několik románů a řadu povídek. Její YA horory Anna Dressed in Blood a Girl of Nightmares se umístily v Kirkus Reviews Top Ten. Román Anna Dressed in Blood byl také finalistou Cybils Awards. Její knížky byly přeloženy do více než osmnácti jazyků, umístily se na čelních místech různých žebříčků a získaly řadu regionálních a knihovnických ocenění. Kendare se narodila v Jižní Koreji, ale vyrostla u adoptivních rodičů ve Spojených státech. Vystudovala tvůrčí psaní na Middlesex University v severním Londýně. Žije a píše v Kentu ve státě Washington.

Zobrazit profil autora