Dvojitý zásah


Mariana Zapata

V hlavní roli neodolatelný Zac z románu Srdcem proti zdi!

Bianca Brannenová ví, že čas zahojí skoro všechny rány. Včetně těch, které vám kdysi nechtěně způsobili vaši nejbližší. Když jí po deseti letech znovu vstoupí do života její někdejší kamarád Zac, má pocit, jako by se jejich cesty rozešly teprve včera. Jenže něco je přece jinak: už to není ten hubený kluk odvedle. Teď je slavným hráčem Ligy amerického fotbalu a šílí po něm davy fanynek. Dokáže Bianca odpustit staré křivdy a dá šanci citům, které se mezi ní a Zacem pomalu rozhořívají?

Více
469 Kč Doporučená cena
V prodeji

Soutěž o Dvojitý zásah

Soutěž o Dvojitý zásah

Už příští týden vychází další romantický příběh od Mariany Zapaty, a jelikož víme, jak moc tuhle autorku slow burn romancí milujete, připravili jsme si pro vás soutěž o tuhle její novinku. Co musíte udělat, abyste měli šanci získat jeden výtisk Dvojitého zásahu pro sebe? Stačí nám napsat pod příspěvek k tomuto blogu na Facebooku, kterou z dvojic z dosavadních Marianiných knih máte nejradši.

Více informací

Detailní informace

Počet stran 496
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 09.11.2023
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,616 kg
Jazyk čeština
Původní název Hands Down
Původní jazyk angličtina
Překladatel Romana Bičíková
EAN 9788025365670
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Recenze

knihazaknihou.cz - Dvojitý zásah


„M. Zapata má v rukávu schovanou romantiku na X způsobů a čtivý styl, který vás dokáže napínat i rozechvět v mnoha situacích a dopřát vám slastné očekávání z věcí příštích. Ani její nejnovější počin není výjimkou a osvědčené koleje, v kterých opět jede, vás dostanou bezpečně do cíle.“

Autor

Mariana Zapata

Mariana Zapata

Mariana Zapata je bestsellerovou autorkou New York Times a USA Today a v roce 2016 dosáhla sedmého místa na žebříčku nejprodávanějších autorů na Amazonu. Její knížky jsou plné romantiky, ale také ostrého humoru a silných slov. Své první literární pokusy spáchala už v dětství a na internetu dodnes někde existuje stránka s její boy band fanfiction. Mariana žije v malém městečku jménem Pagosa Springs v Coloradu se svým manželem a nejlepším přítelem Chrisem Letchfordem a jejich dvěma dogami, Dorianem a Kaiserem. Když nepředstírá, že píše, čte si sci-fi, steam punk nebo historické romance. 

Zobrazit profil autora