Světla nad močálem


Lucie Ortega

Vydejte se do světa bludiček. Vítězná kniha 4. ročníku soutěže Hvězda inkoustu.

Lena ukončila svůj život v močálu naprosto dobrovolně. Důvodů, proč už nechtěla zůstat mezi lidmi, měla víc než dost. Teď je z ní navka, budoucí bludička. Aby se jí stala, musí získat všechny potřebné dovednosti, a především vykonat klíčové – nalákat do močálu lidskou duši.

Lhůta sedmi let, kterou na splnění úkolů má, se však po setkání s nepřátelskou strigou změní na pouhých sedm dnů. Lena mezi bludičkami získala novou, milující rodinu a je ochotná udělat všechno pro to, aby mezi nimi mohla žít dál. Dokáže však ochránit močál před útoky nebezpečné strigy? Zvládne přivést duši člověka a dokončit svůj přerod v bludičku, nebo ji čeká věčné zatracení?

Více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Rozhovor s Lucií Ortegou o Světlech nad močálem

Rozhovor s Lucií Ortegou o Světlech nad močálem

Světla nad močálem, vítězný rukopis čtvrtého ročníku Hvězdy inkoustu, se od svého vydání vyhřívá na výsluní čtenářské přízně, a proto bychom vám rádi přinesli krátký pohled za oponu jeho vzniku. O prvotním nápadu, práci na rukopisu, ale taky o svých oblíbených autorech, spisovatelských zvycích nebo o věcech, které v knihách nemůže vystát, nám vyprávěla Lucie Ortega.

Více informací

Další tituly ze série "Světla nad močálem"

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Počet stran 324
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 15.04.2021
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,542 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Filip Štorch
Číslo dílu 1
EAN 9788025350577
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Recenze

mujzivotknihomolky.blogspot.com - Přečteno: Světla nad močálem


... „Skvělá myšlenka, neobvyklý svět a zajímavý děj, který mě bavil. Užívala jsem si objevování všeho, co se v knize děje a společně s hlavní hrdinkou jsem zjišťovala, jak všechny věci a skutečnosti okolo bludiček fungují.“ ...

Autor

Lucie Ortega

Lucie Ortega

Narodila se v Praze roku 1985. Vystudovala mezinárodní obchod, aby zjistila, čím se živit nechce, a raději začala pracovat jako lektorka a koučka. V současnosti se také věnuje copywritingu a pod pseudonymem Lorena kreslí fotorealistické portréty tužkou. Ráda cvičí jógu, miluje přírodu a zajímá ji psychologie, mytologie a pár dalších věcí končících na –ie. Doma má dva malé a jednoho velkého muže. Psaní miluje od dětství. Většina jejích děl se nese ve stylu magického realismu nebo fantasy.

Zobrazit profil autora