Kroniky Deštné divočiny - Dračí město


Robin Hobb

Putování draků a lidí zdaleka nekončí. Třetí díl velkolepé fantasy!

Lidé i draci konečně doputovali k bájnému městu Kelsingra. To nejtěžší však stále mají před sebou a jejich strastiplná cesta ještě může skončit nezdarem. Z paluby živé lodi Tarman, vedené svérázným kapitánem Leftrinem, objevují svět strašidelných ulic lemovaných obrovskými budovami z černého kamene a míjejí sochy, které vypadají jako živé. A co je to za podivný šepot a výbuchy světel, která se objeví a rychle zmizí? Proč mají pocit, že je někdo pozoruje?

Draci budou muset porozumět dědictví svých předků, aby mohli vzlétnout a odhalit tajemství, které se ve městě skrývá. Chalcedští vrazi prahnoucí po dračí medicíně jim jsou v patách a strážcům i drakům utíká drahocenný čas.

Více
399 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Kroniky Deštné divočiny konečně kompletní

Kroniky Deštné divočiny konečně kompletní

Naše edice klasické fantasy Pendragon se rozrostla o dalšího člena. A je to skvělá zpráva pro všechny fanoušky série Kroniky Deštné divočiny od populární autorky Robin Hobb, protože tím zbrusu novým přírůstkem je poslední díl série s názvem Dračí krev.

Více informací

Detailní informace

Počet stran 424
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 13.08.2020
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,583 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 3
Původní název City of Dragons
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jan Kozák
EAN 9788025347881
Věk od 14
Edice Pendragon
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Robin Hobb

Robin Hobb

Robin Hobb se narodila roku 1952 v Berkeley v Kalifornii jako Margaret Alice Lindholm, vyrůstala ve Fairbanksu na Aljašce, žila na Havaji, na ostrově Kodiak a v Denveru (Colorado). Absolvovala Denverskou univerzitu v oboru komunikace. Svoji spisovatelskou dráhu zahájila pod jménem Megan Lindholm psaním krátkých povídek do dětských časopisů, po deseti letech přešla na tvorbu románů v žánru fantasy. Pseudonym Robin Hobb začala používat od roku 1995 při psaní trilogie Farseer. Její díla byla přeložena do více než dvaceti jazyků a nominována na četné ceny (Hugo Award, Nebula Award, Endeavor Award), dvakrát získala cenu Isaaka Asimova za nejlepší sci-fi.

Zobrazit profil autora