Půlnoční hodina


Laura Trinderová, Benjamin Read

Právě odbila půlnoc. Připravte se, skvělé dobrodružství začíná!

Emilyina výstřední matka se zálibou v punku a její nenápadný a zamlklý otec zmizeli. Dívka brzy přijde na to, že uvízli v podivném nočním světě, ve kterém se čas zastavil o půlnoci a obývají ho příšery a strašidla všeho druhu. A všechny jsou jí v patách.

Vyzbrojena jen pořádně proříznutou pusou a oschlým obědem v krabičce se přesto vrhá do hledání pravdy. Co má její rodina společného s Půlnoční hodinou? Dokáže zabránit tomu, aby náš svět ovládla věčná noc? A stihne to dřív, než sní svůj jediný sendvič?!

Více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 336
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 22.08.2019
Formát 135x198 mm
Hmotnost 0,463 kg
Jazyk čeština
Původní název The Midnight Hour
Původní jazyk angličtina
EAN 9788025343043
Věk od 11
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Laura Trinderová

Laura Trinderová

Laura Trinder je ilustrátorka a spoluzakladatelka komiksového studia Improper Books. Její první titul vydaný v  tomto studiu je Night Post, komiks beze slov pro všechny věkové kategorie, k němuž scénář napsal Benjamin Read. Oba společně pracují na několika projektech včetně trilogie Půlnoční hodina. Vedle ilustrování a práce na knihách Laura také vytváří materiály na propagaci knih, například pro Quercus a Waterstones. Žije a pracuje v Hertfordshire v Británii.

Zobrazit profil autora

Autor

Benjamin Read

Benjamin Read

Benjamin Read píše komiksy a dělá filmy. Napsal mnohonásobně nominovanou komiksovou sérii Porcelain: A Gothic Fairy Tale, „němý" komiks Butterfly Gate, dětský komiks Night Post a také komikové adaptace knížek True Grit and Super 8. Je jedním ze zakládajících členů komiksového studia the Improper Books. V současné době pracuje na zbytku sekvence Porcelain a vedle toho píše trilogii Půlnoční hodina.

Zobrazit profil autora