Jitřenka


Zuzana Štelbaská

Inspirativní příběh pro malé čtenáře s nádhernými ilustracemi Evy Chupíkové vás zavede do nádherné zahrady.

Jitřenčina zahrádka je pro ni a pro její kamarády kočičku Lízu a pejska Titiho to nejkrásnější místo na světě. Celé dny si zde hrají, objevují všechna zákoutí a poznávají její obyvatele: krtečka, ježka, pilné mravenečky, užitečné netopýry nebo droboučké pavoučky.

Pokud se chcete do Jitřenčina království podívat a dozvědět se, jak to bylo s maličkými housátky, protivnou vosou nebo zahrádkou v pokojíčku, otevřete tuto knížku plnou překrásných ilustrací a přeneste se tam…

Více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 76
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 08.11.2018
Formát 176x215 mm
Hmotnost 0,367 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Eva Chupíková
Původní jazyk slovenština
EAN 9788025339305
Věk od 5
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Video

Autor

Zuzana Štelbaská

Zuzana Štelbaská

Autorka, překladatelka a čtenářka knih pro děti a mládež. Od patnácti let působí v médiích, začínala v lokálních prešovských médiích, později působila v RTVS jako moderátorka, scenáristka a dramaturgyně, dnes je šéfredaktorkou publicistiky v TV Markíza. Ve svých knihách se věnuje zejména dětským příběhům, které jsou často inspirovány skutečnými událostmi. Píše pro všechny dětské a YA věkové kategorie, přičemž prostředí příběhů a povídek je silně ovlivněno jejím vztahem k přírodě a zvířatům. Podle její knihy Mami, kup mi slona vznikl stejnojmenný seriál pro RTVS, který režíroval Bohdan Sláma.

Zobrazit profil autora