Inspirativní příběh pro malé čtenáře s nádhernými ilustracemi Evy Chupíkové vás zavede do voňavého lesa i k průzračnému jezírku.

Je po dešti a lesík kolem jezera, kam chodí Filípek s tatínkem na ryby, je krásný a voňavý. Filípka ale rybaření nebaví. Raději si v lese hraje s kamarády skřítky, obdivuje srnky, malé divočáky nebo ve vodě pozoruje pstruhy a bruslařky. Svět kolem jezera Filípek miluje. Brzy půjde poprvé do školy a nejraději by si vzal celý les s sebou. Tatínek má ale lepší nápad…

Více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 80
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 08.11.2018
Formát 176x215 mm
Hmotnost 0,377 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Eva Chupíková
Původní jazyk slovenština
EAN 9788025339251
Věk od 5
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Video

Autor

Zuzana Štelbaská

Zuzana Štelbaská

Autorka, překladatelka a čtenářka knih pro děti a mládež. Od patnácti let působí v médiích, začínala v lokálních prešovských médiích, později působila v RTVS jako moderátorka, scenáristka a dramaturgyně, dnes je šéfredaktorkou publicistiky v TV Markíza. Ve svých knihách se věnuje zejména dětským příběhům, které jsou často inspirovány skutečnými událostmi. Píše pro všechny dětské a YA věkové kategorie, přičemž prostředí příběhů a povídek je silně ovlivněno jejím vztahem k přírodě a zvířatům. Podle její knihy Mami, kup mi slona vznikl stejnojmenný seriál pro RTVS, který režíroval Bohdan Sláma.

Zobrazit profil autora