Krvavý lístek


Crystal Smithová

Nejočekávanější young adult fantasy roku 2019! První díl trilogie o krvavé magii.

Princezna Aurélie vidí duše zemřelých a praktikuje krvavou magii. I když nosí na hlavě korunu, za obojí by mohla skončit na hranici jako čarodějnice. Proto v přestrojení za služku uteče do sousedního království.

Pocit štěstí z nově navázaných přátelství, lásky k tajemnému cizinci a ze svobodně provozované magie však netrvá dlouho. Minulost je jí v patách, stejně jako duše pradávné královny, která jí odhalí pravdu o plánovaném spiknutí, jemuž jen ona může zabránit. Pomůže království, kde by ji bez okolků odsoudili k smrti, nebo dá přednost svobodě, kterou teprve nedávno získala?

Romantická zápletka, nebezpečná magie a příběh plný zvratů. Skvostný retelling pohádky bratří Grimmů Princezna Husopaska.

Více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Nejočekávanější young adult fantasy roku!

Nejočekávanější young adult fantasy roku!
| Aktuality

Právě vyšla nejočekávanější young adult fantasy. První díl trilogie o krvavé magii Krvavý lístek si nyní mohou užít i čeští čtenáři.

Více informací

Detailní informace

Počet stran 368
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 16.01.2020
Formát 135x203 mm
Hmotnost 0,487 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název Bloodleaf
Původní jazyk angličtina
Překladatel Pavla Kubešová
EAN 9788025345382
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Recenze

Vendeadreams.blogspot.com - Crystal Smithová - Krvavý lístek


„Krvavý lístek bych doporučila všem, kteří hledají nenáročnou YA fantasy se zajímavým námětem, kapkou té romantiky a krásně zpracovanou mapou.“

Autor

Crystal Smithová

Crystal Smithová

Crystal Smithová je spisovatelka, fotografka a umělkyně, která vyrostla v rodině náruživých čtenářů. Se svým manželem a syny žije v Utahu. Když zrovna nic nepíše ani netvoří, najdete ji, jak si s rozsvícenými světly čte nějaký strašidelný příběh.

Zobrazit profil autora