Krvavá magie


Smithová Crystal

Stříbrný stonek

Stříbrný stonek

„Přijď a najdi mě.“ To byla poslední slova princezny Aurélie, která Zan nedokáže dostat z hlavy. Ve snaze vyslyšet její volání se proto vydává na dobrodružnou cestu plnou nástrah. Chce Aurélii vyhledat a vrátit jí dar, který pro něj obětovala – vlastní život. Věci však nejsou takové, jaké se zdají být, a Ebonwildeský les skrývá mnohá nebezpečí, o nichž dosud nikdo neměl ani potuchy.

Číst více
Temný kvítek

Temný kvítek

Život princezny Aurélie je v troskách, stejně jako království, které chtěla zachránit. Její snoubenec zahynul na lodi a bratr, který se měl stát v jejich zemi králem, musí čelit odporu ze strany Tribunálu. Když během korunovační noci dojde k převratu, Aurélie je nucena uprchnout. Aby zachránila sebe a svou rodinu, pustí se do sebevražedného boje. Najde v nejtemnějších chvílích jiskřičku naděje? Pomůže jí láska, kterou považovala za ztracenou?

Číst více
Krvavý lístek

Krvavý lístek

Princezna Aurélie je mocnou čarodějkou. Jak by ale mohla být šťastná v království, které magii brutálně potlačuje? Své schopnosti však nemůže skrývat navždy, proto uprchne do jiného království. Nachází si zde přátele, zdokonaluje se v kouzlení a začíná něco cítit k muži, s nímž by nikdy vládnout nemohla. Když ji dostihne kruté nebezpečí, musí se rozhodnout – zůstane v utajení, nebo přizná královskou krev a pokusí se zachránit své milované?

Číst více