Hurvínek a kouzelné muzeum


Ivona Březinová

Dobrodružství, o jakém se Hurvínkovi dosud ani nesnilo!

Generace dětí mu neřekly a neřeknou jinak než Hurvajz. Klučinu s odstávajícíma ušima znají jako dobrosrdečného rošťáka, který se ze všeho vždycky dobře vymluví. Tentokrát jej ale čeká dobrodružství, o jakém se mu dosud ani nesnilo, a bude muset prokázat, že je nejen upovídaný, ale i odvážný.

Prastarému muzeu loutek, kde pan Spejbl pracuje jako hlídač, hrozí zbourání. Hurvínek se shodou náhod dostane do podzemí muzea a objeví svět, který byl doposud návštěvníkům zcela utajen.

A právě v podzemí je ukryto nejen tajemství kouzelného muzea, ale i klíč k jeho záchraně. Hurvínka čeká největší dobrodružství v životě, při němž musí prokázat chytrost, šikovnost, odvahu a smysl pro přátelství, aby zachránil taťuldu, ale i kouzelné muzeum a celé město z nadvlády zločinného Pána loutek.

Více
229 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 64
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 24.08.2017
Formát 216x276 mm
Hmotnost 0,507 kg
Jazyk čeština
EAN 9788025332924
Věk od 7
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Ivona Březinová

Ivona Březinová

Je spisovatelkou na volné noze, šest let vedla semináře tvůrčího psaní na Literární akademii. Její prvotina Zrcátko pro Markétu načala bohatou řadu knih od leporel přes pohádky, příběhy pro malé čtenáře (F jako Fík, Vítej, Karle!, Ďasík a Ďáblík), populárně naučné texty a encyklopedie až po romány pro teenagery. Pro dívky vydala literární cestopisy (tzv. Béčkovky) a nevyhýbá se ani závažným tématům (Lentilka pro dědu Edu, Kluk a pes, Řvi potichu, brácho, triptych Holky na vodítku). Mnohé její publikace získaly ocenění a byly přeloženy do cizích jazyků. Autorka ráda beseduje se svými čtenáři.

Zobrazit profil autora