Čtvrté křídlo


Rebecca Yarros

Žhavá dračí fantasy, která uhranula svět!

Dvacetiletá Violet Sorrengailová měla nastoupit do kvadrantu písařů a strávit život mezi knihami. Její matka, nesmlouvavá velící generálka, jí však nařídí, aby se připojila ke stovkám kandidátů toužících dostat se mezi navarrskou elitu: dračí jezdce. Violet chybí trénink, navíc je menší než ostatní a draci se s „křehkými“ lidmi nespojují. Spálí je! Proto bude potřebovat všechen svůj důvtip, aby obstála. Brzo ale zjistí, že z Basgiathské válečné školy vedou jen dvě cesty ven: absolvovat, nebo zemřít.

Více
499 Kč Doporučená cena
V prodeji

4 důvody, proč si přečíst Čtvrté křídlo

4 důvody, proč si přečíst Čtvrté křídlo
| Aktuality Napiš knihu

Nejočekávanější překladová kniha roku 2024 v žánru romantasy je konečně tady! Tento čtvrtek oficiálně vychází Čtvrté křídlo – titul, kolem kterého se strhla neskutečná bouře jak na zahraničních, tak na českých sociálních sítích.

Více informací

FOURTH WING je náš!

FOURTH WING je náš!

Kniha, která vyšla na začátku května a už teď má na Goodreads skoro 44 000 nadšených recenzí, 222 000 hodnocení a přitom si drží průměr téměř neuvěřitelných 4,7 hvězdiček, to je Fourth Wing zkušené americké autorky Rebeccy Yarros. Návyková fantasy s draky, zábavnou hrdinkou, nebezpečnou školou (ať žije dark academia), dokonalou romantickou linkou a obálkou, ze které vám spadne čelist. Potřebujete snad vědět víc?

Více informací

Detailní informace

Počet stran 536
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 28.03.2024
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,726 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Řady Empyreum
Původní název Fourth Wing
Původní jazyk angličtina
Překladatel Pavla Kubešová
EAN 9788025366882
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Rebecca Yarros

Rebecca Yarros

Rebecca Yarros je bestsellerovou autorkou New York Times, USA Today a Wall Street Journal, která napsala již více než patnáct románů včetně Čtvrtého křídla a In the Likely Event. Její knihy ocenilo již množství recenzentů Publishers Weekly a získala také titul Kirkus Best Book of the Year. Rebecca miluje vojenské hrdiny a za toho svého je spokojeně vdaná už přes dvacet let. Je matkou šesti dětí a aktuálně se snaží přežít pubertu dvou ze svých čtyř synů-hokejistů. Když zrovna nepíše, můžete ji najít na hokejovém stadionu nebo při ukradených chvilkách s kytarou a kávou. Žije v Coloradu se svou rodinou, jejich tvrdohlavým anglickým buldokem, divokými činčilami a mainskou mývalí kočkou Artemis, která jim všem vládne. Poté, co Rebecca vychovala a následně adoptovala jejich nejmladší dceru, se s velkým zápalem snaží pomáhat dětem v pěstounském systému prostřednictvím neziskové organizace One October. Tu založila se svým manželem v roce 2019 Pokud se chcete dozvědět víc o jejich plánech, jak zlepšovat životy dětí v pěstounské péči, navštivte www.oneoctober.org.

Zobrazit profil autora