Legenda pokračuje. Vraťte se do světa Eragona a Dračích jezdců!

Pro Dračího jezdce Murtagha a jeho draka Trna už není na světě bezpečno. Zlý král byl svržen a z nich se stali vyděděnci. Po celé zemi se navíc začínají šířit zvěsti o pukající zemi a zápachu síry, který se vznáší ve vzduchu. Zdá se, že ve stínech Alagaësie se skrývá cosi zlého. A tak začíná epická cesta do známých i neprobádaných krajů, kde budou muset Murtagh a Trn použít všechny zbraně ze svého arzenálu, aby našli a přelstili tajemnou čarodějnici. Čarodějnici, která je mnohem mocnější, než se zdá.

Více
599 Kč Doporučená cena
V prodeji

7 zajímavostí k Murtaghovi

7 zajímavostí k Murtaghovi

7 zajímavostí k Murtaghovi Návrat do Alagaësie se neodvratně blíží, a proto jsme si pro fanoušky Christophera Paoliniho (ale nejen pro ně) připravili pár zajímavostí. A že jich k Murtaghovi, dílu číslo čtyři a půl v cyklu Odkaz Dračích jezdců, je!

Více informací

Detailní informace

Počet stran 632
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 25.04.2024
Formát 135x203 mm
Hmotnost 0,773 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 5
Původní název Murtagh
Původní jazyk angličtina
Překladatel Zdík Dušek
EAN 9788025367070
Věk od 10
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Autor

Christopher Paolini

Christopher Paolini

Christopher Paolini se narodil v Jižní Kalifornii, odkud se s rodinou přestěhoval do Montany. Dětství tak prožil uprostřed hor a nádherných přírodních scenérií, které mu později pomohly vytvořit obraz světa Alagaësie, do kterého zasadil svou knižní sérii Odkaz dračích jezdců. V patnácti letech ukončil školní docházku a rozhodl se naplno věnovat zálibě, která ho provázela již od útlého věku – literatuře. Stvořil postavu chlapce Eragona, jenž v lese našel dračí vejce a prožil tak celou řadu dobrodružství, která díky nenapodobitelnému vypravěčskému stylu obletěla celý svět a zasáhla miliony čtenářských srdcí.

Zobrazit profil autora