Kód Mýtina - Zpátky ve Hře


Vojtěch Artemian Hlavenka

Herní fenomén z postapokalyptické Prahy. Must-read pro fandy LitRPG!

Michael se v živoucí virtuální hře Mýtina dostal na vrchol. Před dvěma lety však udělal špatné rozhodnutí a přišel nejen o přátele, ale i možnost hrát dál a být součástí světového žebříčku. Když se však objeví unikátní boss, za jehož poražení admini Mýtiny slibují splnit vítězi libovolné herní i neherní přání, Michael se rozhodne vrátit. Pokud uspěje, bude moct přinutit společnost k tomu, aby se zabývala mentální degenerací, která postihla jeho spoluhráče.

"Nemožný" kolaps kódu však způsobí, že jeho stará postava nejde načíst, a on se ocitá v kůži hraničáře první úrovně. Bez starých kontaktů, zkušeností i schopností. Navíc brzy zjišťuje, že zničení jádra jejich gildy možná nevzešlo z jeho špatného rozhodnutí, ale zapříčinily je živly, operující ve stínech celosvětově populární hry.

Přijde Michael na to, kdo tahá v pozadí za nitky, ovládá virtuální svět a skrze něj i samotné hráče?

Více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Počet stran 344
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 04.04.2024
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,304 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Lukáš Vašut
EAN 9788025366875
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor

Vojtěch Artemian Hlavenka

Vojtěch Artemian Hlavenka

Nejlépe by ho představilo jeho pětileté já: „Maminko, já umím takhle hezky zpívat po tobě, viď?“ „Ano“, odpověděla tenkrát hrdě. „Takže chytrý jsem určitě po tatínkovi.“ Pro vysvětlení, je vystudovaný data analytik (tatínek), ale vždycky tíhl i k uměleckým směrům, ať už v podobě zpěvu, nebo hraní na nástroje (maminka). Po uvědomění, že vyprávění příběhů a budování světů oba principy spojuje, se mu psaní stalo životní vášní. Touží napříč mnoha sériemi i knižními jednohubkami popsat rozsáhlý svět, takže ho v budoucnu čeká nejedna výzva i kreativní krize a následná zlepšení, kterých můžete být součástí. Mimo jiné je členem skupiny Strangers & Dragons, která se věnuje hraní „dungeon and dragons“ tedy her na hrdiny, v nichž příběhy ožívají, o čemž se můžete přesvědčit na jeho youtubovém kanále.

Zobrazit profil autora