Fraktální šum


Christopher Paolini

Strhující román z univerza bestsellerové série Spát v moři hvězd

Píše se 25. července roku 2234: Posádka lodi Adamura objevuje Anomálii. Na zdánlivě neobydlené planetě Talos VII se nachází kruhová jáma o průměru 50 kilometrů. Její pravidelný tvar není dílem náhody. Kdo ji vyhloubil a proč? Po tom pátrá malý tým výzkumníků. Pro některé z nich je mise životním snem, pro jiné nesmyslným rizikem a pro další zoufalým pokusem najít v chladném a lhostejném vesmíru smysl. Každý krok k tajemné propasti je náročnější než ten předešlý. A v jejich stopách jdou duchové minulosti.

Více
449 Kč Doporučená cena
V prodeji

6 zajímavostí k Fraktálnímu šumu

6 zajímavostí k Fraktálnímu šumu

Fanoušky Christophera Paoliniho čekají letos a příští rok hotové žně. V listopadu se budou moct pokochat zbrusu novým ilustrovaným vydáním Eragona (mimochodem – perfektní dárek, o který si napsat pod stromeček), příští rok je čeká triumfální návrat do Alagaësie s titulem Murtagh, který navazuje na tetralogii Odkaz Dračích jezdců, a už koncem tohoto měsíce vyjde prequel ke sci-fi Spát v moři hvězd jménem Fraktální šum.

Více informací

Detailní informace

Žánr sci-fi
Počet stran 312
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 26.10.2023
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,54 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Řady Fractalverse
Původní název Fractal Noise
Původní jazyk angličtina
Překladatel Zdík Dušek
EAN 9788025365571
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Recenze

knihydobrovsky.cz - Fraktální šum


„Fraktální šum je překvapivě drsným psychologickým thrillerem, který rozhodně není nějakým příjemným a oddychovým čtením s happy endem. Nabízí morálně nejednoznačné postavy, kdy zejména k hlavnímu hrdinovi budete pro jeho citové rozpoložení a otupělost mnohem snáze cítit soucit, než nějaké velké sympatie.“

Autor

Christopher Paolini

Christopher Paolini

Christopher Paolini se narodil v Jižní Kalifornii, odkud se s rodinou přestěhoval do Montany. Dětství tak prožil uprostřed hor a nádherných přírodních scenérií, které mu později pomohly vytvořit obraz světa Alagaësie, do kterého zasadil svou knižní sérii Odkaz dračích jezdců. V patnácti letech ukončil školní docházku a rozhodl se naplno věnovat zálibě, která ho provázela již od útlého věku – literatuře. Stvořil postavu chlapce Eragona, jenž v lese našel dračí vejce a prožil tak celou řadu dobrodružství, která díky nenapodobitelnému vypravěčskému stylu obletěla celý svět a zasáhla miliony čtenářských srdcí.

Zobrazit profil autora