Duna

Oficiální grafický román k filmu


Lilah Sturgesová

Oficiální komiksová adaptace filmové Duny s Timothéem Chalametem a Zendayou v hlavních rolích

Planeta Arrakis, známá také jako Duna, ukrývá tajemnou substanci propůjčující lidem takřka neomezenou moc. Do nehostinného písečného světa se vydává vévoda Atreides, kterého padišáh imperátor pověří těžbou vzácné látky. Vévodova skupina se však ocitne v pasti přichystané rodem Harkonnenů. Uniknout se podaří jen Paulu Atreidovi a jeho matce Jessice. V poušti potkávají místní obyvatele, kteří věří v dávné proroctví. Je možné, že by právě Paul mohl být jejich dlouho očekávaným spasitelem?

Více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Na vlnách Duny

Na vlnách Duny

Nejočekávanějším filmem letošního jara (a možná celého roku) je druhý díl Duny, který minulý týden konečně dorazil do našich kin. A slovo „konečně“ dvakrát podtrhujeme, protože čekání na tuhle filmovou lahůdku by bylo dlouhé i za normálních okolností, natož když jsme po podzimním odložení premiéry museli vydržet další čtyři měsíce. Teď už ale můžeme konečně prohlásit to, co jsme si mysleli už před shlédnutím filmu – tohle čekání se rozhodně vyplatilo!

Více informací

Detailní informace

Žánr komiks
sci-fi
Počet stran 136
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 07.09.2023
Formát 200x285 mm
Hmotnost 0,488 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Drew Johnson
Původní název Dune: The Official Movie Graphic Novel
Původní jazyk angličtina
EAN 9788025363898
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor

Lilah Sturgesová

Lilah Sturgesová

Lilah Strugesová je autorkou mnoha komiksů, včetně série Lumberjanes: The Infernal Compass, který byl oceněn cenou PRISM, The Magicians a komiksu z produkce Legendary The Science of Ghosts. Je také autorkou mnoha titulů od DC, Marvelu, IDW, a dalších. Žije se svými dvěma dcerami a dvěma kočkami v Austinu v Texasu.

Zobrazit profil autora