Brána pekel


Leigh Bardugo

Moc, vražda, magie. Alex Sternová se vrací v druhém dílu mysteriózní série!

Najít cestu do podsvětí, ukrást duši z pekla. Jednoduchý plán, který se může zvrtnout tak na tisíc způsobů. Galaxy „Alex“ Sternová je odhodlaná dostat Darlingtona z pekla – i kdyby ji to mělo stát budoucnost v Léthé a na Yale. Pohrává si však se silami, které jsou mimo její kontrolu, a když začnou umírat členové fakulty, rozhodně to není náhoda. V New Havenu působí cosi smrtícího, a pokud má Alex přežít, bude muset čelit vlastní minulosti i temnotě přebývající v samotných zdech univerzity.

Více
499 Kč Doporučená cena
V prodeji

5 důvodů, proč si přečíst Bránu pekel

5 důvodů, proč si přečíst Bránu pekel

Leigh Bardugo, tvůrkyně úžasného Grishaverse, je už stálicí našeho backlistu, ale tahle jedinečná autorka rozhodně neusíná na vavřínech a zásobuje nás i zbrusu novými příběhy. Tím úplně nejnovějším je Brána pekel, pokračování mysteriózního new adult románu Devátý spolek. Už jen samotné jméno autorky je zárukou dobrého čtení, ale pokud vám tenhle argument nestačí, máme pro vás pět dalších, proč si Bránu pekel přečíst.

Více informací

Další tituly ze série "Devátý spolek"

Detailní informace

Žánr fantasy
Počet stran 552
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 14.09.2023
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,73 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Původní název Hell Bent
Původní jazyk angličtina
Překladatel Dana Chodilová
EAN 9788025364680
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Recenze

Databazeknih.cz - Brána pekel


„První díl s názvem Devátý spolek jsem po prvním přečtení hodnotila čtyřmi hvězdičkami a teprve po nedávném re-readingu jsem zvýšila hodnocení na pět hvězdiček a nadšeně básnila, jak je to geniálně vymyšlené a dotažené. Předpokládám, že i s Bránou pekel to budu mít podobně.“

Autor

Leigh Bardugo

Leigh Bardugo

Leigh Bardugo se narodila v Jeruzalémě, ale vyrůstala v Los Angeles. Po ukončení studií na Yaleově univerzitě pracovala v reklamě, v novinách a nakonec i jako maskérka a odbornice na speciální efekty. V roce 2012 vydala svou první trilogii Griša, která se ihned stala bestsellerem New York Times a USA Today. Na její úspěch navázala sérií Šest vran. V současné době autorka žije a tvoří v Hollywoodu.

Zobrazit profil autora