Země příběhů - Kouzelné přání


Chris Colfer

První díl fascinujícího příběhu ze země pohádek si získal srdce milionů dětí i dospělých po celém světě.

První díl fascinujícího příběhu ze země pohádek si získal srdce milionů dětí i dospělých po celém světě.

Zazvonil zvonec a pohádky je konec… Ale jak to vlastně bylo dál?

Když kouzelná kniha přenese dvojčata Alex a Connera na záhadné místo, netuší, že se jim právě splnil sen všech dětí. Ocitli se v zemi pohádkových příběhů! Brána do světa lidí se ale uzavřela a vypadá to, že není cesty zpět. Čeká je neuvěřitelné dobrodružství plné překvapení, kouzel a setkání s postavami, které znají z pohádek. Nepůjde však jen o setkání milá a příjemná. Boj dobra se zlem totiž nikdy neskončil…

Ohlasy na knihu Země příběhů – Kouzelné přání:

- New York Times Bestseller číslo 1

- Jen v USA prodány více než 2 miliony výtisků

- Přeloženo do 19 jazyků.

„Okouzlující“

– Teen Vogue

„V Zemi příběhů Colfer rozehrál svůj jedinečný talent pro spojení napínavých zápletek a zvratů s nepředvídatelným chováním svých postav a hrdinů.“

– Los Angeles Times

„O Colferově kouzelné říši si mohou u Disneyho nechat jen zdát.“

– USA Today

„Dospělí ocení vyváženou kombinaci napínavých situací a humoru.“

– New York Times Book Review

„Úžasná knížka! Užila jsem si ji stejně jako moje dvanáctiletá dcera. Skvělé propojení dobrodružného příběhu s humorem. Doporučuji klukům, holkám i rodičům!"

– Amazon.com

O autorovi:

CHRIS COLFER je americký spisovatel, herec, zpěvák a producent, držitel Zlatého glóbu za roli Kurta Hummela v seriálu Glee. Sám napsal, produkoval a hrál ve filmu Zasažen bleskem (Struck by Lightning), který měl premiéru v roce 2011 na filmovém festivalu v Tribece. V roce 2011 ho časopis Time zařadil na seznam 100 nejvlivnějších lidí světa. První kniha ze série Země příběhů – Kouzelné přání (The Land of Stories: The Wishing Spell) – se během dvou týdnů po vydání stala číslem 1 na žebříčku bestsellerů New York Times. Na první místa žebříčků se okamžitě vyšplhaly i další knihy série: The Land of Stories: The Enchantress Returns, The Land of Stories: A Grimm Warning a The Land of Stories: Beyond the Kingdoms. Zatím poslední, 5. díl série, The Land of Stories: An Author’s Odyssey, vychází v červenci 2016.

Více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 344
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 14.04.2022
Formát 145x210 mm
Hmotnost 0,572 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název The Land of Stories 1: The Wishing Spell
Původní jazyk angličtina
Překladatel Veronika Volhejnová
EAN 9788025356807
Věk od 9
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Recenze

cbdb.cz - Přání je vstupenkou do pohádkového světa, Anastasja Vištalová


„...Pokud máte mladšího sourozence, určitě mu tenhle magický příběh kupte. Jsem si jistá, že z něj bude opravdu velmi nadšený. Pro ty ostatní bude Kouzelné přání příjemným návratem do dětských let..."

Autor

Chris Colfer

Chris Colfer

Chris Colfer je americký spisovatel, herec, zpěvák a producent, držitel Zlatého glóbu za roli Kurta Hummela v seriálu Glee. Sám napsal a produkoval film Zasažen bleskem, a dokonce v něm ztvárnil jednu z hlavních rolí. V roce 2011 ho časopis Time zařadil mezi sto nejvlivnějších lidí světa. Kniha Kouzelné přání, první díl série Země příběhů, se během dvou týdnů po vydání stala číslem jedna na žebříčku bestsellerů New York Times. Na první místa žebříčků se okamžitě vyšplhaly i další díly série.

Zobrazit profil autora