Kroniky prachu


Lin Rina

Police v knihovnách jsou plné prachu, ale i úžasných příběhů, které stojí za to číst. Jako třeba tento…

Šaty, plesy, plané řeči a na konci toho všeho… ideální manžel. Tak si představuje Animantina matka nejbližší budoucnost své dcery. Jenže Animant je tento svět pozlátka na hony vzdálený. Ona se nejraději pohybuje na mnohem zajímavějším místě – ve světě knih a příběhů. Ačkoliv se s pomocí vtipu a sarkasmu snaží odehnat realitu od sebe co nejdál, stejně ji doběhne. Nabídce pracovat jeden měsíc v univerzitní knihovně se nedá odolat, a tak plna očekávání opouští nudné provinční městečko a odjíždí do Londýna.

V obklopení tolika knihami se jen těžko dokáže soustředit na své pracovní povinnosti. Její už tak rozptýlenou pozornost narušuje i vrchní knihovník – nejprotivnější muž na světě, se kterým není lehké vyjít. Přesto v ní začne probouzet city, které předtím neznala. A ani ta nejučenější kniha jí neporadí, jak se s nimi vypořádat.

Více
449 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 544
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 25.04.2022
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,778 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název Animant Crumb´s Staubchronik
Původní jazyk němčina
EAN 9788025356654
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Lin Rina

Lin Rina

Úsměv, šálek čaje v ruce a hlava plná příběhů. Když Lin Rina píše, sní o jiných světech, časech a vesmírech. Ráda se ale podílí i na kreslení ilustrací a na kaligrafických detailech, i když přitom riskuje prsty špinavé od inkoustu. Ve svém každodenním životě tráví spoustu času se svými dvěma dcerami mezi hrady z písku a papírovými úryvky dětských knih. Žije se svými dětmi, přítelkyní a psem na chalupě ve Schwarzwaldu.

Zobrazit profil autora