Kufr z nebe


Lin Rina

Napínavý román s detektivní zápletkou ze světa Kronik prachu

Celé to začalo onou nanejvýš nepravděpodobnou událostí, kdy z nebe spadl kufr…

Metropolitní policie požádala Jamieho a mne o sepsání zprávy o veškerých známých skutečnostech týkajících se vyšetřování případu Davida Brightona. Zajímá je, jak se všetečné studentce a roztržitému mechanikovi podařilo přijít celé věci na kloub.

Jelikož však Jamie kategoricky odmítá, že by měl to, co jsme společně zažili, zvěčnit na papír, zůstává tento úkol na mně – Elise Hemmiltonové. Neohrožené laické vyšetřovatelce, zvědavé čmuchalce a neodolatelné lamačce srdcí.

Román ze světa Kronik prachu

Více
449 Kč Doporučená cena
V prodeji

Kvíz a soutěž ke Kufru z nebe

Kvíz a soutěž ke Kufru z nebe
| Aktuality Napiš knihu

Dlouho očekávaná novinka ze světa Kronik prachu vychází už za necelý měsíc a my jsme si k ní pro vás připravili krátký kvíz. Když jsme Kroniky četli poprvé, okamžitě jsme si zamilovali jejich hlavní hrdinku Animant – silnou, sarkastickou a sebevědomou. Tyhle báječné kvality s ní sdílí i její kamarádka Elisa (hlavní protagonistka Kufru z nebe), u které jsou navíc posunuté ještě o level dál. V redakci jsme se okamžitě rozdělili na tým Animant (konvenční romantici) a tým Elisa (progresivní dobrodruhové). Udělejte si náš kvíz a zjistěte i vy, do kterého týmu patříte. A to není všechno – čtyři z vás potom vylosujeme a zašleme jim Kufru z nebe s podpisovkou od Lin Riny. A věřte nám – to za těch pár kliků rozhodně stojí 😊.

Více informací

Detailní informace

Počet stran 424
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 10.11.2022
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,629 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 3
Původní název Elisa Hemmiltons Kofferkrimi
Původní jazyk němčina
Překladatel Barbora Špundová
EAN 9788025361108
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Recenze

Databazeknih.cz - Kufr z nebe


...„Na Kufr z nebe jsem se neskutečně moc těšila a každá minuta čekání rozhodně stála za to! Jedná se o úžasnou knihu, která je jiná než Kroniky prachu, ale zároveň je díky atmosféře v úplně stejném duchu.“...

knihazaknihou.cz - Kufr z nebe


...„Autorka bravurně ovládá prostředí, do kterého své romány usazuje. Londýn roku 1890 dokáže popsat tak výjimečně, že okamžitě vplujete do okázalosti zámožných obyvatel i na periférie, kde se to hemží šedí špinavých krys.“...

Autor

Lin Rina

Lin Rina

Úsměv, šálek čaje v ruce a hlava plná příběhů. Když Lin Rina píše, sní o jiných světech, časech a vesmírech. Ráda se ale podílí i na kreslení ilustrací a na kaligrafických detailech, i když přitom riskuje prsty špinavé od inkoustu. Ve svém každodenním životě tráví spoustu času se svými dvěma dcerami mezi hrady z písku a papírovými úryvky dětských knih. Žije se svými dětmi, přítelkyní a psem na chalupě ve Schwarzwaldu.

Zobrazit profil autora